Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Solo Leveling (Anime)

Ya bu go gun hee niye bukadar garpa benziyor?

-son bölüm çokgüzeldi jınwo ve annesinin kavuşması baya duygusaldı bu Thomas andre denen eleman tek başına 1 ülkenin askeri gücüne denk felan deniyor bizzat go gun hee tarafından ne ayak bu ADAM?
-S CLASS avcılar konusunda kore bitık güçsüz gibi muhtemelen başkan çok sağlam jinwuu ya denk güçteymiş bu yaşında prıme halinde bu adamın gücünü görürmüyüz acaba.
-sungun babasının hikayesini çok merak ediyorum niye evine gelmiyor acaba oğluna tek laf edildim s CLASS sağlam Bi savcıyı teklemişti ama oda çok güçlü çıkacak gibi.
-sungun kısmet kaçtı son bölüm ışınlanmasa zindandaki kız açılıyordu garibim :ühü:

Hep mangası konuşuluyordu ama animesi nasıl iyi mi ? Tabii birde nereden izliyorsunuz platformlarda var mı ?
Mangasına göre eksikde var fazlasıda var, zaten kore mangası olunca renkli uzun boş paneller oluyor klasik. Ama animeye çok iyi geçirmişler aksiyon sahnelerini, 2-3 bölüme fena aksiyon kopacak sonra büyük ihtimal sezon finali))

Ya bu go gun hee niye bukadar garpa benziyor?

-son bölüm çokgüzeldi jınwo ve annesinin kavuşması baya duygusaldı bu Thomas andre denen eleman tek başına 1 ülkenin askeri gücüne denk felan deniyor bizzat go gun hee tarafından ne ayak bu ADAM?
-S CLASS avcılar konusunda kore bitık güçsüz gibi muhtemelen başkan çok sağlam jinwuu ya denk güçteymiş bu yaşında prıme halinde bu adamın gücünü görürmüyüz acaba.
-sungun babasının hikayesini çok merak ediyorum niye evine gelmiyor acaba oğluna tek laf edildim s CLASS sağlam Bi savcıyı teklemişti ama oda çok güçlü çıkacak gibi.
-sungun kısmet kaçtı son bölüm ışınlanmasa zindandaki kız açılıyordu garibim :ühü:
Ben de Garp'a benzetmiştim ilk gördüğümde. Babası da Dragon gibi :D

1-Seride ulus seviye avcılar var S seviyesinden çok daha güçlü olanlar. Andre de bunlardan biri.
2-Go Gun He eski Jin woo'ya denk. Bizimki onu geçti çoktan. Go Gun He ve burnunu tutan abla s seviyelerden biraz daha güçlüler. Başkanın prime dönemini maalesef göremiyoruz.
3-Babasının konusu ayrı ve serinin gidişatıyla ilgili, son sezon görebiliriz sanırım. Onun dışında çok güçlü diyebiliriz dediğin gibi.
4-Zindandaki kızın olayı bitti :(

Ben de Garp'a benzetmiştim ilk gördüğümde. Babası da Dragon gibi :D

1-Seride ulus seviye avcılar var S seviyesinden çok daha güçlü olanlar. Andre de bunlardan biri.
2-Go Gun He eski Jin woo'ya denk. Bizimki onu geçti çoktan. Go Gun He ve burnunu tutan abla s seviyelerden biraz daha güçlüler. Başkanın prime dönemini maalesef göremiyoruz.
3-Babasının konusu ayrı ve serinin gidişatıyla ilgili, son sezon görebiliriz sanırım. Onun dışında çok güçlü diyebiliriz dediğin gibi.
4-Zindandaki kızın olayı bitti :(
Manga okudun sende muhtemelen okumamıssan spoıler açma ustam.
başkan gun
-GO gun hee vs monarchta başkan gun ztn ölümün eşiğinde aniden gücü kesiliyor birkaç sene genç olsa monarchı pataküte döver gibi geldi bana birde sonu çok fazla garp gibi olmuş sanki buzla delinmesi felan :ühü:

Başkanın prıme dönemi yaşlı halinden temiz 10 kat güçlüdür zaten 70 imde olsam sungla sahada olurdum diyor.
[\SPOILER]
Babası
Adam direk saç maç dragon zaten 2 tane kralla aynı anda kapışıyor felan uçuk baya.
ZİNDANDAKİ KIZ
O KIZ İYİ KIZDI YA ÜZDÜ BENİ(hızlıdan mangayı okudum baya bitti gibi bişiy Valla sardı seri oruç oruç hızlı geçti zaman🙃)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık