Seslendirmen çok kasıntı ya. Ayrıca demir'in sevinmesini çok hızlı geçmişler okurken kahkaha atmıştım orada, bu caponlar kore işlerini beceremiyor...İkinci sezonu gayet iyi başladı. Artık esas oğlanımız çok havalı Kimin umurundaysa havalı olması, ben işlenişe, gidişata bakarım
Çıkan yeni animelerin çoğu dandik olduğu için, izliyoruz işte. Tavsiye ederim.
Beru sahnelerin de inşallah öyle yapmazlar, Beru manwha da en çok güldüğüm çardı.Seslendirmen çok kasıntı ya. Ayrıca demir'in sevinmesini çok hızlı geçmişler okurken kahkaha atmıştım orada, bu caponlar kore işlerini beceremiyor...
MC yi çok kasıntı yapmışlar seride bu kadar değildi sonunda bile, hele seslendirme öğğ. Beru full troll karakter geçiştirme yaparlarsa yazık ederler.Beru sahnelerin de inşallah öyle yapmazlar, Beru manwha da en çok güldüğüm çardı.
öyle deyince aklıma bu meme geliyor ama:MC yi çok kasıntı yapmışlar seride bu kadar değildi sonunda bile, hele seslendirme öğğ. Beru full troll karakter geçiştirme yaparlarsa yazık ederler.
Ben bu tarz meme'leri anlamıyorum ya :/öyle deyince aklıma bu meme geliyor ama:
Aynen böyle, kasıntı ve sözde çok havalı/karizma oluyorlar.öyle deyince aklıma bu meme geliyor ama:
100 anime olsa 100'ünde de ilk hâlini tercih ederim. Öyle bir kendini bozma.Aynen böyle, kasıntı ve sözde çok havalı/karizma oluyorlar.
Öncesi
Sonrası