Bavs Pazar saat 21:36'de #3,031 Fisher Tiger dedi ki: Kendimi bazen bir sokak köpeği gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla ...
Tiksav Lee Pazar saat 22:11'de #3,032 Shakan dedi ki: @Tiksav Lee sana diyor. Sıyrık vb bir şey varsa kuduz açısından bir doktora gidebilirsin. Genişletmek için tıkla ... Maalesef ben yoktum Enesin ısırılmasını yakından görmek isterdim
Shakan dedi ki: @Tiksav Lee sana diyor. Sıyrık vb bir şey varsa kuduz açısından bir doktora gidebilirsin. Genişletmek için tıkla ... Maalesef ben yoktum Enesin ısırılmasını yakından görmek isterdim
Keepr Pazar saat 22:15'de #3,033 Tiksav Lee dedi ki: Maalesef ben yoktum Enesin ısırılmasını yakından görmek isterdim Genişletmek için tıkla ... Olm sorma ya. Sana güvenebilirdim en azından. Bizimkiler destek olacak mesafede durmadılar, hiç güven vermiyolardı snsjjs
Tiksav Lee dedi ki: Maalesef ben yoktum Enesin ısırılmasını yakından görmek isterdim Genişletmek için tıkla ... Olm sorma ya. Sana güvenebilirdim en azından. Bizimkiler destek olacak mesafede durmadılar, hiç güven vermiyolardı snsjjs
Onizuka Dün 23:13 da #3,034 böyle deliler de var ,adamın mekanda kedi besliyor, masaya mı sıçar, kokutur mu insanları rahatsız mı eder Şişli’de iş yeri çalışanları ile kedileri besleyen bir kadın arasında tartışma çıktı. www.youtube.com
böyle deliler de var ,adamın mekanda kedi besliyor, masaya mı sıçar, kokutur mu insanları rahatsız mı eder Şişli’de iş yeri çalışanları ile kedileri besleyen bir kadın arasında tartışma çıktı. www.youtube.com