kılıcını çekiyormuş gibi hareket yap korkarlarAbi en son beni yemeye karar verirlerse katananla yardıma gelirsin dimi sjsjsj
kılıcını çekiyormuş gibi hareket yap korkarlarAbi en son beni yemeye karar verirlerse katananla yardıma gelirsin dimi sjsjsj
Arkadaşın söylediğinden anladığım: İktidar bu sorunu çözsem muhalefet bunun üzerinden artı puan kazanır.köpekleri besliyorsun, mama yada atık yiyecek lazım. daha çok köpek daha çok yardım demek. daha çok köpek daha çok veteriner iş gücü demek. daha çok para da piyasa oluşması demek.
1.5milyon topluyorlarÖyle ya da böyle azınlıklar. Yani herkes sosyal medyada güçlüler falan diyor da o iş 3 5 seneden beri bitti aslında. Oradaki üstünlüklerini de kaybettiler.
Anladımki bu işten para kazanan bir grup var.
adamlar herkesin şikayet ettiği sığınmacı sorununu çözmüyorlar. toplum tepkisi cidden bişeyleri değiştiriyor mu ki :S ilginç bi argümanArkadaşın söylediğinden anladığım: İktidar bu sorunu çözsem muhalefet bunun üzerinden artı puan kazanır.
Bunun olması için bu eylemin ya toplumun büyük kesiminde tepki toplaması lazım ya da başka şekilde ciddi bir zararının olması lazım. Köpek maması üzerinden geçimini sağlayan ne kadar insan vardır ki işin bu kısmı sıkıntılı olsun?
ben köpeklerin doğrudan gözüne bakıyorum da o zaman gözlerini kaçırıyorlar![]()
Hocam aslında akıllı adamsın neden bağlamı kaçırıyorsun kiadamlar herkesin şikayet ettiği sığınmacı sorununu çözmüyorlar. toplum tepkisi cidden bişeyleri değiştiriyor mu ki :S ilginç bi argüman
bunu gören köpkeler
çünkü mesele ne kadar kişinin nemalandığı değil, sorunun kabulü ve çözümün asla gerçekleşmeyecek olması.Hocam aslında akıllı adamsın neden bağlamı kaçırıyorsun ki![]()
Tamam da arkadaşa cevap verdiğim konu bu değil. İktidar çözerse muhalefet bunu avantaja çevirir o yüzden iktidar çözmez demiş ben de bu argümana karşı çıktım.çünkü mesele ne kadar kişinin nemalandığı değil, sorunun kabulü ve çözümün asla gerçekleşmeyecek olması.
yani ne diyeceğiz, he okey ya 10 kişi bu işten para kazanıyor salalım mı diyeceğiz bunun önemi nedir??? mesele sokak köpeği sorununa odun atmaları, ateşi büyütmeleri, akıllı adamsın neyin önemli olduğunu biliyorsun
herkes bi köpeği alıp sahiplense, sonra mamasını bakımını yapsa böyle olur muydu??? hatta çocuk yapmayıp köpek bakabilirler. insanların suçu kardeşim, köpekler napsınOyun istiyolar galiba :d![]()
Darknet Offical on Instagram
3,524 likes, 569 comments - darknetoffical on May 12, 2024www.instagram.com