Emojiye kahkaha attımBaşıboş köpekleri ithaf eden ülkeler : Danimarka, İsviçre, İngiltere, Norveç, Hollanda ....
Başıboş köpekleri öldürmeyelim ya :<) falan yani diyen ülkeler : Hindistan, TÜRKİYE, Pakistan, Sri Lanka ...
![]()

Emojiye kahkaha attımBaşıboş köpekleri ithaf eden ülkeler : Danimarka, İsviçre, İngiltere, Norveç, Hollanda ....
Başıboş köpekleri öldürmeyelim ya :<) falan yani diyen ülkeler : Hindistan, TÜRKİYE, Pakistan, Sri Lanka ...
![]()
Göğüs kasların fazla tehditkar. Üstüne yürüyen yunan heykeli gelen bir hayvan tedirgin olmakta haklı..Köpek korkum yok ya. 3 kere saldırdılar hala da korkmam toplu gezmiyorlarsa. Evet agresiflik korkma tetikliyor ama gayet normal dururken saldırdıkları durumlar da oluyor maalesef S
Henüz herhangi bir konuda yanıldığını görmedim ağabeyTeşhisi koymuşum zamanında.
ne yazmıştı
başıboş köpekler sayesinde artık tecavüzler azaldıAbi sokak köpekleri mi oldu tek sorun yhaaa tecavüzcüler aga vatan hainleri de var yhaaaa gibi şeyleri görünce insan ufak çaplı kalp krizleri iq düşmesi filan yaşıyor. Şu an mesela yolumu değiştiriyorum köpek görmiyim diye ahahahahahahahahah
Hatırlamıyorum ama kuduz aşısı bulan herifle ilgili meme paylaşmıştı. Silmek zorunda kalmış zaten:dne yazmıştı
başıboş köpekler sayesinde artık tecavüzler azaldı
çünkü sokaklar kimse için güvenli değil
![]()
Başıboş köpekleri ithaf eden ülkeler : Danimarka, İsviçre, İngiltere, Norveç, Hollanda ....
Konu ile alakasız ama çok rahat yatmışlar be. Bende böyle yatmak isterim.Eskişehir'de köpekler kafelerin içinde yatıyorlar. Içine girmedikleri dükkan yok.
Disaridan biri gelse şok olacak demek ki.
![]()
pastör adamdırHatırlamıyorum ama kuduz aşısı bulan herifle ilgili meme paylaşmıştı. Silmek zorunda kalmış zaten:d
Hesap bu.
bizim burda da çok var köpküller ve evet dükkanların kafelerin önünde yatıyorlar, içine de giriyorlar, sevdiriyorlar da... kedi-köpek kalabalık insan grupları içinde güzel takılıyor da gecenin 2sinde ben, sokak lambası ve 10 köpek kaldığımızda işler değişiyor, yada doğru düzgün beslenemeyip çaresizce gece karıştırdığı çöpte poşet, iplik falan yiyip saçmaladıklarında. eskişehirde belki sosyokültürel olarak sokak hayvanlarını daha çok seven sayan insanlar vardır, belki cebinden verip vet yolunda harçlığı bitiren öğrenciler de vardır fakat bu toplumun bir standartı yok, ki o yüzden harikalar diyarına inanmak şu an yersiz. böyle bişey şu an mümkünmüş gibi insanlara umut aşılayıp aptal uğraşlarına sarılmalarına izin veriyoruz sadece.Eskişehir'de köpekler kafelerin içinde yatıyorlar. Içine girmedikleri dükkan yok.
Disaridan biri gelse şok olacak demek ki.
![]()