Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    345
Bu milletin düzelmesi için aynı anda Atatürk, Oğuz Kağan, Bumin Kağan, İlteriş Kağan, Mete Han, Timur, Attila, Tonyukuk vb aynı anda devletin başına geçip 100 sene filan yönetmesi lazım ki anca normal seviyeye gelsin
Orta Doğuda yaşıyoruz farkındaysanız. 100 Atatürk 1000 tane tonyukuk inse yine düzelmez

Hayvanların vahşiliğinin yanında hayvanlar da sokaklarda kötü durumda olabiliyor.

Az önce eve gelirken bi deri bi kemik kalmış, dersinin bazı bölgelerinde hiç tüy kalmamış ve tek ayağını büyük ihtimal araba ezdi çünkü topallayan bir köpek gördüm. İster istemez üzülüyor insan köpeği o halde görmeye.

Bir de zaten çeteleşmişler itler. Tek başına gezeni görünce 4-5 tanesi birden tekine saldırıyor. Böylelerinin de sırtı yara bere içinde.

Yılda bir iki kere köpekleri topluyorlar, sayıları baya artınca, merkezden 15-20 km uzakta bi çadırlar, ufak kulübelerin olduğu yere bırakıyorlar. Bazıları geri geliyor bazılarına da yollarda araba çarpıyor.

Ben köpekleri bu şekilde görmektense uyutulmalarını tercih ederim

Hayvanların vahşiliğinin yanında hayvanlar da sokaklarda kötü durumda olabiliyor.

Az önce eve gelirken bi deri bi kemik kalmış, dersinin bazı bölgelerinde hiç tüy kalmamış ve tek ayağını büyük ihtimal araba ezdi çünkü topallayan bir köpek gördüm. İster istemez üzülüyor insan köpeği o halde görmeye.

Bir de zaten çeteleşmişler itler. Tek başına gezeni görünce 4-5 tanesi birden tekine saldırıyor. Böylelerinin de sırtı yara bere içinde.

Yılda bir iki kere köpekleri topluyorlar, sayıları baya artınca, merkezden 15-20 km uzakta bi çadırlar, ufak kulübelerin olduğu yere bırakıyorlar. Bazıları geri geliyor bazılarına da yollarda araba çarpıyor.

Ben köpekleri bu şekilde görmektense uyutulmalarını tercih ederim
Biz de zaten hem hayvanlar hem de insanlar için zararlı diyoruz bu durum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık