Babacığım sen yine mi monster point yedin hahahahaha Kıpırdama abisi bak şimdi ne yapacak
"Babammm ..." diye mi seviyorsun ?
Babacığım sen yine mi monster point yedin hahahahaha Kıpırdama abisi bak şimdi ne yapacak
"Babammm ..." diye mi seviyorsun ?
Bunlardan adam olmaz.Köpeklerle birlikte bunlarıda toplatıp itlaf etmek lazım.
Bu salaklar var oldukça ve siyasiler oy kaygısı için bu salakların suyuna gittikçe bu ülkede köpek sorunu falan çözülmez.Bunlardan adam olmaz.Köpeklerle birlikte bunlarıda toplatıp itlaf etmek lazım.
Vatana millete en ufak hayırları yok bunların.Köpek/hayvan sevgisi vs. diyerek ceplerini doldurmaya çalışan vahşi ''insanlar'' bunlar.
Yarın birgün kuduz hayvanları alıp insanların olduğu kalabalık yerlere salarlar.Bu canilerden beklerim bunu.İnsanlarımızın sağlığı ve güvenliği için hükümeti/devleti bu hayvansever maskesini giymiş vatan hainlerini hapise atmalarını yada daha ağır ceza ne varsa verilmesini istiyorum.
Hayret urfa da böyle olay, muhtar çıkar vurur diye bekledim xd Kuduz köpek için de katil yazmak... İşte yönetenler iş bilmeyen olunca sorun sayısı artıyor.
Aga konudan alakasız parayı bulan zayıflıyor,demek ki bende parayı bulsam zayıflayacam da yok işte...
Boşuna o kadar inşaatlarda debeleniyoruz.
Dolandırıcı ve karaktersiz olmak istersen bu ülkede çalışmaya gerek yok. Zengin olmak çok kolay maalesef..d.
Ne kadar ceplediyse yardım paralarını,estetik ameliyatlarıda yaptırmış hep.