Somut adım atıldı diyen kim? Atılmadan sindiriliyor zaten onu diyorum. Ayrıca daha hazırlanmış bir yasa da yok, hala "çalışıyorlar". Hiç sunulmadan iptal de edilebilir.Sorunu çözeceğiz demekle somut adım atmak aynı şey değil. Bu sefer ileri gidildi hazırlanmış bir yasa var.
Çözülmeme sebebi mama lobisi mi dendi bir yerde? Hayali cümleler mi okuyorsun GuttsAyrıca şunu da ekleyim sorunun çözülememe sebebinin AKP'nin zaten kendilerinin doğal muhalifi mama lobisi olduğunu düşünmüyorum. Çok daha fazla sayıda insan tarafından tepki çeken ve gerçekten tepkinin haklı olduğu pek çok konuda inatlaşmaya gitti hükümet üç beş mamacı mı geri adım attıracak?
O bahsettiğin mamacılar bu sorunun çözülmemesinin büyük bir etkeni bu arada. İnsanların vicdanlarına oynayarak fena rant elde ediyorlar ve bu rantı korumak için de insanların vicdani hislerini sömürerek gündem oluşturuyorlar. Twitter'da bolca görmüşsündür bunların sürekli bağış istedikleri videolarını mutlaka. Bunların gazına gelenlerin çoğu da bu sorunla ciddi manada karşılaşmamış biraz daha iyi durumda tipler. Uzaktan uzağa sadece vicdan mastürbasyonu yapıyorlar.