yahreyin görmesin
Yahreyn'in düşünceleri değişken. Bu arada bazıları vergi vermem diyor, bazıları da öldürülmesin. İş zor gerçekten de, zamanında Akepe sağolsun bu konuda bile bizi bok yoluna çektiler.yahreyin görmesin
Bu hanfendinin birkaç çıkışına denk gelmiştim. Hayvanlar için üzüldüm.
Geçenlerde burada birisi demişti, "adamın (affedersin) kıçından boku yamuk çıksa AKP'yi suçlayacak" diye. Onu hatırlattın bana.Yahreyn'in düşünceleri değişken. Bu arada bazıları vergi vermem diyor, bazıları da öldürülmesin. İş zor gerçekten de, zamanında Akepe sağolsun bu konuda bile bizi bok yoluna çektiler.
jahrein
efe aydal ile kkha 11 nisan 2021de yapılmış bu yayının 57.dk 37. saniyesinden başlayarak "sokak hayvanlarının sadece kısırlaştırılmasının değil itlaf edilmesi gerekir" cümlesini kuruyor. yeni bir …eksisozluk.com
Aynen 20 senedir yönetenlerin suçu yok. Utangaç Akepeliler üzülüyor galiba yorumlarımıza? :/Geçenlerde burada birisi demişti, "adamın (affedersin) kıçından boku yamuk çıksa AKP'yi suçlayacak" diye. Onu hatırlattın bana.
Forumun yarısı utangaç AKPli bu arada.Aynen 20 senedir yönetenlerin suçu yok. Utangaç Akepeliler üzülüyor galiba yorumlarımıza? :/
ahahaskfsjfddf doğru ya, toplumun ve kurumların düpedüz çarpışmasına neden olan böyle bir sorun ile ülkeyi 21 yıldır yöneten partinin hiçbir alakası yok, olamaz. Evet bu, mesajında galizce ifade ettiğin konu kadar basit bir mesele.Geçenlerde burada birisi demişti, "adamın (affedersin) kıçından boku yamuk çıksa AKP'yi suçlayacak" diye. Onu hatırlattın bana.
Bu kadar seviyorlarsa niye utangaç utangaç takılıyorlar anlamıyorum hiçAynen 20 senedir yönetenlerin suçu yok. Utangaç Akepeliler üzülüyor galiba yorumlarımıza? :/
Dostum bak şimdi; ekonomi kötü olabilir, bombalar patlıyor olabilir, eğitim kötü olabilir, usulsüzlükler olabilir, sokak hayvanları sorunu olabilir, ama bana söylesene bunun Akp dönemiyle ne ilgisi var?Bu kadar seviyorlarsa niye utangaç utangaç takılıyorlar anlamıyorum hiç