Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sokak Köpeği Sorunu

Sizce Ne Yapılmalıdır

• Kullanılan toplam oy
    338
Sokakta sahipsiz başıboş köpek olamayacağını toplumun anlayamaması buna yönelik kanunların olmaması çok acı ve ülkeye dair umut kırıcı bir olay.

124 sayfa ne yazılmış lan böyle oha.

Sayıları bence giderek azaltılmalı, uzun yıllardır oturduğum semtte sokakta köpek seven görmedim ben açıkçası hatta köpek bile görmedim diyebilirim. Tek tük takılıyorlar onlarda aşılı veya kısırlaştırılmış oluyor zaten. Bir vatandaşın canı bence evcil hayvanlardan çok çok daha değerli bunun tedbiri ne olursa olsun alınmalı.

Evet ben de tam Korsanfan'da feminizm üzerinden prim kasmayı düşünüyordum :D Anladığım kadarıyla mesajın sonundaki ifade boşa gitmiş yine alınmışsın. Bu da sana karşı kendimi ne kadar ifade edersem edeyim boşa gideceğini gösteriyor. O yüzden iyi forumlar <3
Ben senin yazdığın bir şeyin üzerine açıkça laf edip sonra da "sana demiyom haaaa" deyince bir şey dememiş olmam. Bir de gelmiş üste çıkmaya çalışıyorsun. Böyle laubaliliklere gelemem.

Evet ben de tam Korsanfan'da feminizm üzerinden prim kasmayı düşünüyordum :D
Şu yazdığın mesajlar ve kurduğun mantıktan sonra kahvehane dayıları yanında prim kasmaya bile çalışabilirsin sen, senin gibi mantık kuran birinden beklenir.

Ben senin yazdığın bir şeyin üzerine açıkça laf edip sonra da "sana demiyom haaaa" deyince bir şey dememiş olmam. Bir de gelmiş üste çıkmaya çalışıyorsun. Böyle laubaliliklere gelemem.

Şu yazdığın mesajlar ve kurduğun mantıktan sonra kahvehane dayıları yanında prim kasmaya bile çalışabilirsin sen, senin gibi mantık kuran birinden beklenir.
Çok doğru beni gerçekten iyi tanımışsın 💕 ♥

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık