Avuç avuç dökeceksin artık çare yokher gün 40 kilo sırtlayıp gezicem en sonunda başka çaresi yok
Avuç avuç dökeceksin artık çare yokher gün 40 kilo sırtlayıp gezicem en sonunda başka çaresi yok
Yoo çıkartabiliyon ben çıkartmamalısın diyorum.aynı şey insana yasa çıkaramıyosak köpeğe de çıkaramayız diyorsun bu köpek ve insan eşit demek
İnsan bir canlıdan korunmak için öldürmekten başka seçenek bulamıyorsa üstünlüğünü yiyeyim insanoğlu.O zaman yorumunun anlamı yok. Üstün canlı olarak insanın çevresini, kendisini koruması doğaldır.
sen köpeklere yahudi mi demek istiyosun hee hain adam :dYoo çıkartabiliyon ben çıkartmamalısın diyorum.
İnsan bir canlıdan korunmak için öldürmekten başka seçenek bulamıyorsa üstünlüğünü yiyeyim insanoğlu.
Naziler de bir zamanlar bir salonda toplanıp ''abi biz bu yahudileri napalım'' diye sorup ''öldürelim'' kararı ile çıkmışlardı mesela. Ne güzel örnek di mi.
Genel sorunlar üzerinden örneklemiş orada. Senin durumun biraz farklıKarbon ayak izi diye konu dışı zırvalamaktan iyidir. Gerçekleri böyle dalgaya alarak konuşunca o şey yok olmuyor.
Yok canım köpeklerin nüfusu daha çoktur.sen köpeklere yahudi mi demek istiyosun hee hain adam :d
Çözüm bulmuşuz işte. Barınaklar var ve ağzına kadar dolu. Maalesef bu iş en başta çözülmeyince gerçekçi çözüm olacak itlaf kalıyor. Büyük maliyetlerle tüm köpekleri kısırlaştırmak, barınak yapmak bu ülkede gerçekçi bir çözüm değil.İnsan bir canlıdan korunmak için öldürmekten başka seçenek bulamıyorsa üstünlüğünü yiyeyim insanoğlu.
Naziler de bir zamanlar bir salonda toplanıp ''abi biz bu yahudileri napalım'' diye sorup ''öldürelim'' kararı ile çıkmışlardı mesela. Ne güzel örnek di mi.
Bende karadenizliyim, 2 kere saldırdılar. 1 ay içerisinde 4 kere ailemle seyahat ederken kaza tehlikesi atlattık. Varsa başka sorun sorabilirsin, buralardayım.Ben Trabzonluyum. O köy yollarında orman köpeklerine bile denk geldim. Tekine geldim, çoğuna geldim. 1 kere bile saldırmadılar. Buradaki yazan arkadaşlar ömründe kaç kere köpek saldırısına maruz kaldı?
Bir gün evini köpekler basarsa o zaman haber ver.Çözüm bulmuşuz işte. Barınaklar var ve ağzına kadar dolu. Maalesef bu iş en başta çözülmeyince gerçekçi çözüm olacak itlaf kalıyor. Büyük maliyetlerle tüm köpekleri kısırlaştırmak, barınak yapmak bu ülkede gerçekçi bir çözüm değil.
Saçma örnek. İnsan-hayvan kıyasını bırakmak lazım.
Bir örnek de ben vereyim. Bu sene yayla evi yaptık. Malum dağ başında börtü böcek çok oluyor. İlaçlama yapınca tabi ölen böceğin haddi hesabı yok. Kimse konu böcek olunca üzülmüyor yav. Kedi köpeğin tatlılığı bir başka tabi.
Lan oğlum gül gül öldüm be. Bir capsle bitirdin her şeyi. Büyük oyunu görmüşsün. Senden de bu beklenirdi keko.Genel sorunlar üzerinden örneklemiş orada. Senin durumun biraz farklı
Mama lobisi kelimesi geçince şu canlanıyor akıllarda:d
Dışarda yeterince rahatsızlık veriyorlar. Yakın zamanda 1 araba kazası 1 de kardeşimin kolunu kırma vakası oldu. Araba kazasında maalesef köpek arabanın önüne atlayınca öldü. Belediyeyi aradık, doğru düzgün ilgilenilmedi bu arada. Kardeşim de korkup kaçınca düşmüştü.Bir gün evini köpekler basarsa o zaman haber ver.