Hakareti savunduğunuz için yaptım kusura bakmayın.Kendisini alıntılamanız veya etiketlemeniz daha mantıklı bir hamle olur.
Hakareti savunduğunuz için yaptım kusura bakmayın.Kendisini alıntılamanız veya etiketlemeniz daha mantıklı bir hamle olur.
Son mesajım olsun konu ile ilgili. Hakareti savunmadım. Hakaret olmadığını savundum. Sizin yaptığınız açık şikayetinde doğru olmadığını savundum.Hakareti savunduğunuz için yaptım kusura bakmayın.
Bana açıkça yazılmış gizliden hakaret yazılmamış. Açık olduğu için ben de açık yazdım. Forum kurallarına aykırıysa bana da cezai yaptırım yapılabilir. Gocunmam. Sağlık olsun..mSon mesajım olsun konu ile ilgili. Hakareti savunmadım. Hakaret olmadığını savundum. Sizin yaptığınız açık şikayetinde doğru olmadığını savundum.
Şekil olarak tanımlama yapılması Bence de hoş değil. Fakat senin tercihin bu yönde olmuş, herhangi bir kuralı da ihlal etmemişsin. Aranızdaki sorunu da Mod arkadaşlar çözecektir.Sayın adminler arkadası size şikayet ediyorum. @Smoker
Çok korkunç olmuş yalnız. Katakuri'nin o sondaki bakışı anlam buldu.fena değil hani