Abi ne zaman amiral olacaksın az itaat ediyormuş gibi görün,köprüyü geçene kadar yani ayıya(sengoku) dayı de o zamana kadar
Abi ne zaman amiral olacaksın az itaat ediyormuş gibi görün,köprüyü geçene kadar yani ayıya(sengoku) dayı de o zamana kadar
Otur oturduğun yere amirallik senin neyine? En az 100 yıl geçmesi lazım. Belki WB Sengoku yu indirir onun yerine oturursam bişeyler ayarlarım ama Garp ta Coby e bişeyler ayarlama derdinde ona kaptırabilirsin... Çalışmalısın.Desteklerinizle olacağım arkadaşlar... Şu savaş bir bitsinde...
Şuan için en iyi aday benim.. Hiç kusura bakma...Otur oturduğun yere amirallik senin neyine? En az 100 yıl geçmesi lazım. Belki WB Sengoku yu indirir onun yerine oturursam bişeyler ayarlarım ama Garp ta Coby e bişeyler ayarlama derdinde ona kaptırabilirsin... Çalışmalısın.
Eyvallah sağol... Harbiden beni tarif ettin...Kim varki senden başka aday zaten.
Logia + Karizmatik + Güçlü
Yavaş olsun biraz. Sırada ben varım.kayda değer birisi oldukça güçlü geleceğin filo amirali diyebiliriz Luffy'nin kral olacak olması ile paralel bilgiler içinde teşekkürler Smoker kardeşim ...
O değil... Birde hiç sönmüyor...Bu adam nasıl içiyo 2 tane puro ya, ben bi tane içtiğimde tıkanıyorum Bide 2 taneside etli puro yani Helal olsun