Kendisi kimin en tepeye çıkacağını başından beri bilen öngörü sahibi bir adamdı. Ama sadece öngörüye sahip olması onu bu duruma düşürdüO kadar kötü korsan varken Luffy gibi zararsız bir korsanı saplantı yapmış takıntılı biridir.
Kendisi kimin en tepeye çıkacağını başından beri bilen öngörü sahibi bir adamdı. Ama sadece öngörüye sahip olması onu bu duruma düşürdüO kadar kötü korsan varken Luffy gibi zararsız bir korsanı saplantı yapmış takıntılı biridir.
Resimsiz dayak yedi(off screen) gitti gariban ama animede nerdeyse yeniyodu Doffyi.Doflamingo tarafından kötü harcandı. Mangaka adamın kariyerini bitirdi.
Sonlara doğru taraf değiştirip Luffy'nin yanında saf tutar. Daha gelişmez.
Karakter gelisimi gösterecek olan birini tercih ederimCoby çöpü yerine bu adam geleceğin amirali olmalıydı.
Vuramıyordu bileResimsiz dayak yedi(off screen) gitti gariban ama animede nerdeyse yeniyodu Doffyi.
Demek Smoker çöp. Öyle olsun, elbet bana işin düşer.-Bandanayı taktı da ne oldu? Pica Zoro'ya çizik bile atamadı. O teknik de %99 Zoro'nun en güçlü üçüncü tekniği falan değildir. Ashura zaten bir teknik değil, bir mod.
-Franky vurduğu taşı toz haline getirir direkt. Üstüne düşen taşları da parçalar. Parçalayamasa da General Franky taşın altında kaldı diye ezilecek kadar dandik değildir. :d Ben Baby 5'ın ciddi bir hasar verdiğini hatırlamıyorum, ufacık bir hasar verdiyse de Dressrosa haline hasar verdi.
-Law arc'ın başında Sanji'yi Page One'a karşı uyarıyordu. Rahat rahat tek atacak olsa sorun etmezdi bu meseleyi. Atsa bile şu an Punk Hazard'daki halinden bariz bir şekilde daha güçlü.
-Smoker zaten çöp. Adam sonra Doftan da tek yedi. Uçan Altılı'yı yenen bizim tayfa şimdi Big Mom'dan tek yemiyor. Chopper Queen'in karşısında duruyor vs.
-O Sanji de pek güçlü değil. Doflamingo karşısında rezil olmuştu yine. Wano'ya bakıp kıyaslamak hata olur.
VERGO ÇÖPÜN TEKİDİR!
Hep Oda'nın suçu bunlar. Luffy'nin Garp'ı olacak adamı Vergo gibi birine karşı kaybettirdi. Yoksa ben de böyle olsun istemezdim. :dDemek Smoker çöp. Öyle olsun, elbet bana işin düşer.
Yine de çöp demen gerekmezdi, güçsüz falan diyebilirdin. Çöp diyerek Smoker gibi bir adamı Orochi seviyesine indirdin. Beni üzdün.Hep Oda'nın suçu bunlar. Luffy'nin Garp'ı olacak adamı Vergo gibi birine karşı kaybettirdi. Yoksa ben de böyle olsun istemezdim. :d
Özür dilerim.Yine de çöp demen gerekmezdi, güçsüz falan diyebilirdin. Çöp diyerek Smoker gibi bir adamı Orochi seviyesine indirdin. Beni üzdün.
Zaten Smoker da Vergo seviyesi değil. Tamam çok güçlü bir adam değil ama Vergo karşısında hem kalbi olmadığı için performans kaybı yaşıyordu (ki kalbin olmamasının ne kadar etki ettiğini de Law'dan gördük) hem de kendi aleyhine şekilde dövüşmek durumundaydı.Özür dilerim.