Mage - RaOyunu indiriyorum. Öneri ve tavsiyeler açığım
Warrior - Sun wukong
Tank - Ymir
Hunter - Ah muzen cab
Assasin - Bakasura ve Loki
Bunlar sanırım oynaması en basit olanlar
Mage - RaOyunu indiriyorum. Öneri ve tavsiyeler açığım
Oyun güzel. Lol de oynuyorsun sanırım ona da benziyor kolay alışırsın oyuna. İtem konusunda da sıkıntı yaşamıyorsun oyunda otomatik item alma varİndiriyorum ben de merak ettim
Simdi youtubedan gameplayine bakıyordum da Hic birşey anlamadim. Arkadas o nasil range dir öyle. Adam seke seke mekkeye bişeyler atiyor. Maymunlar kafasına carpıyor falan. Sanırım indirip girmeden birsey anlamayacagim. Harita gayet geniş sanırımOyun güzel. Lol de oynuyorsun sanırım ona da benziyor kolay alışırsın oyuna. İtem konusunda da sıkıntı yaşamıyorsun oyunda otomatik item alma var
İlk başlarda bende senin gibi diyordum da oynayınca o kadar da zor olmadığını anladım Zevkli oyun 2 kere botlar la oynarsın çözersinSimdi youtubedan gameplayine bakıyordum da Hic birşey anlamadim. Arkadas o nasil range dir öyle. Adam seke seke mekkeye bişeyler atiyor. Maymunlar kafasına carpıyor falan. Sanırım indirip girmeden birsey anlamayacagim. Harita gayet geniş sanırım
Tamam bakayım indiriyorum simdi İnsan ekleriz birbirimizi. Denerim en azından bi. Karakterleri nasıl aliyoruz peki ? Parayla mı ? Lol deki sistem gibi mi ?İlk başlarda bende senin gibi diyordum da oynayınca o kadar da zor olmadığını anladım Zevkli oyun 2 kere botlar la oynarsın çözersin