Galaxy saldırısının Kral Hakiyle bir alakası yok, dokunmadan kasaba yıktı dediğin şey, yumruğuyla şok dalgası yaratması. Sengoku'nun Budha formunda yaptığı saldırıyı Garp meyvesiz yapabiliyor, burada en fazla Garp'ın Sengoku'dan saf fiziksel güç olarak daha güçlü olduğunu çıkarabilirsin, başka bir şey çıkmaz. Galaxy saldırısında Kral Haki olsa E. Oda muhakkak Merkür'ün çığlığında olduğu gibi hem sözle hem de ağzı köpüklü bayılan kişileri çizerek belirtirdi, öyle bir şey çizmedi.
Offpanel çiziyor Oda, aynı şeyi Jozu için MF'de yaptı. O dönem kimse elmas adama zarar veremez deniyordu, Jozu henüz kimseyle eşleşmemiş sadece denizci çöplerle uğraşırken kafasında yüzünde çizikler çizmişti, Garpta da var öyle sahne.
Yukarıda da yazdım, Garp'ın dev fırlatması, gülle fırlatması ve sair Kuzan'dan kuvvetli vurduğunu göstermez, halter ve boks farklı disiplinler. Garp Kuzan'ı yumruğuyla ezemedi, problem burada. Ulti B Hakiyle, Kaido H Hakiyle kafa atıp Luffy'i eziyordu misal ya da Roger'ın Oden'i uçurma örneği de verilebilir. Garp o kadar güçlü olsa orada yumruk yese bile yıkılmayıp Kuzan'ı fırlatması gerekirdi. İkisi de sağa sola fırlıyorlar. Bu da karakterlerin saldırısını denk yapıyor.
WB'nin Kral Haki kullandığı MF'de söylendi.
Ondan önce Shanksla kılıç tokuşturup göğü yardı.
Fb de de Roger'la temassız kılıç tokuşturuyor.
3 ayrı yerde geçmiş mangada, daha fazla çizmesine gerek yok. Garp'ta 1 panel bile yok. Ben vivrekart, databook, sbs vs takip etmiyorum, geçerli de saymıyorum. mangada çizilen kareleri baz alıyorum.
Garp'a artı yazan bir durum yok, en fazla Garp'ın b hakisi, diğerlerinin h hakisi kadar güçlü denir. Güç unsurlarını toplam değerlendirmek lazım. Garp, Naruto'daki Gai gibi fiziksel güç, hız, b haki kasmış, top tier isimlerden birisi olmuş. Ancak hikaye bu kadar, bu onu daha ilerilere taşımıyor. Eski 3 Yonkodan da güçlü olduğunu düşünmüyorum Garp'ın,