Korsan olsa demek ki insanlık düşmanı bir şey olacakmış hos suan bile dost canlısı durmuyor ya neyse.Fuji tabi ki kafes itti. İnsanların üstüne meteor attı. Daha ne olacak.
Korsan olsa demek ki insanlık düşmanı bir şey olacakmış hos suan bile dost canlısı durmuyor ya neyse.Fuji tabi ki kafes itti. İnsanların üstüne meteor attı. Daha ne olacak.
Adanın durumuna bakınca teketekte indirilen en güçlü rakibe kuzan derim ben 10 gün verdikleri mücadele çok şiddetli geçmiş luffy vs kaido çok bölük bölük yaşanıyor.Akainu teke tekte indirilen en güçlü rakibe sahip olmakta şimdilik 2. sırada yer alıyor. Aokiji’yi yenmesi olmalıydı şıklarda.
1. Sıra Luffy’nin Kaido’yu yenmesi
2. Sıra Akainu’nun Aokiji’yi yenmesi
Serideki en iyi karakterli adama insanlık düşmanı nası dediniz siz ya yakışmıo usta.Korsan olsa demek ki insanlık düşmanı bir şey olacakmış hos suan bile dost canlısı durmuyor ya neyse.
Akainunun güçlü olduğunu düşünüyorum ama Aokijiyi yenmesini de başarı saymıyorum. Bu konuda görüşüm @Reiper ile aynı. Akainunun meyvesi Aokijiye göre çok güçlü kalıyor. Aksine Aokijiyi daha da hızlı yenebilirdi bence. Akainu marinefordda hakili saldırı almış ve hiçbir şey olmamış gibi devam etmişti. Marco ve Vista saldırısından bahsediyorum. Oda keşke daha iyi konumlandırır yoksa Kuma olayı falan çok saçma duruyor ya.Akainu teke tekte indirilen en güçlü rakibe sahip olmakta şimdilik 2. sırada yer alıyor. Aokiji’yi yenmesi olmalıydı şıklarda.
1. Sıra Luffy’nin Kaido’yu yenmesi
2. Sıra Akainu’nun Aokiji’yi yenmesi
Dressrosaya meteor atan adama dünyanın en tatlı insanı mi diyeyim.Olur olmadık yerde meteor atası geliyor adamın ryu bile bıkmış adamı uyarmaktan adam kutsal topraklarda bile meteor atacak.Adı çıkacak Meteor Matador Fujiye.Adanın durumuna bakınca teketekte indirilen en güçlü rakibe kuzan derim ben 10 gün verdikleri mücadele çok şiddetli geçmiş luffy vs kaido çok bölük bölük yaşanıyor.
Serideki en iyi karakterli adama insanlık düşmanı nası dediniz siz ya yakışmıo usta.
Kutsal topraklara meteor atıyor daha ne olsun.Dressrosaya meteor atan adama dünyanın en tatlı insanı mi diyeyim.Olur olmadık yerde meteor atası geliyor adamın ryu bile bıkmış adamı uyarmaktan adam kutsal topraklarda bile meteor atacak.Adı çıkacak Meteor Matador Fujiye.
Genel olarak amiraller ve yonkoular için açsan daha tartışma dolu bi konu olur.Yarın sizi en çok etkileyen amiral başarısızlığı konusunu açayım.![]()
Sen şimdi yonkoları niye karıştırıyorsun ki illa Karasakala laf atacaksınız Alpamisi geçtiniz yahu.Genel olarak amiraller ve yonkoular için açsan daha tartışma dolu bi konu olur.
Meyvesi güçlü vesaire değil mevzu, teke tek attığını bildiklerimiz arasında indirilen en güçlü ikinci kişi Aokji. Bin bölümü aşan seride bir de bu, varsa başka söyleyin ben hatırlamıyorumAkainunun güçlü olduğunu düşünüyorum ama Aokijiyi yenmesini de başarı saymıyorum. Bu konuda görüşüm @Reiper ile aynı. Akainunun meyvesi Aokijiye göre çok güçlü kalıyor. Aksine Aokijiyi daha da hızlı yenebilirdi bence. Akainu marinefordda hakili saldırı almış ve hiçbir şey olmamış gibi devam etmişti. Marco ve Vista saldırısından bahsediyorum. Oda keşke daha iyi konumlandırır yoksa Kuma olayı falan çok saçma duruyor ya.
Yonkoları riske atacak hiçbir şey yapamam. :dGenel olarak amiraller ve yonkoular için açsan daha tartışma dolu bi konu olur.