Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sizi En Çok Etkileyen Amiral Başarısı?

Hangisi Sizi Daha Çok Etkiledi?

• Kullanılan toplam oy
    50
Birbirlerine bir atakta kafa kafaya vurdukları için yumruk güçleri eşit diyorsunuz. Çok kaliteli yorum. Aokiji zaten çıplak yumruk vurmuyor öncesinde meyve yeteneğiyle buz eldiveni adı verilen bir teknik giydiriyor yumruğuna. Her şeyi geçtim Aokiji zaten Garp ile birlikte yıllardır aynı antrenmanı yapıyor. Benzer tekniği öğrenmesi yumruğunun güçlenmesi gemiye hasar verecek kadar seviyelere çıkması niye Garp'a eksi yazsın.
Ne alakası var ya ? Orada öyle bir hikaye işliyor Oda, geçmişten günümüze getiriyor sense işine gelmiyor diye bize hikaye anlatıyorsun.

Garp'a eksi yazmasının sebebi isminin yumruk olması ve attığı yumrukta, yumrukla genelde dövüşmeyen bir amiralle eşit gitmesi.

Kuzan'ın gemi boyutunda gülle fırlatamacağını falan da düşünüyorsan bırak bu seriyi reis :ehe:

Ne alakası var ya ? Orada öyle bir hikaye işliyor Oda, geçmişten günümüze getiriyor sense işine gelmiyor diye bize hikaye anlatıyorsun.

Garp'a eksi yazmasının sebebi isminin yumruk olması ve attığı yumrukta, yumrukla genelde dövüşmeyen bir amiralle eşit gitmesi.

Kuzan'ın gemi boyutunda gülle fırlatamacağını falan da düşünüyorsan bırak bu seriyi reis :ehe:
Birader hala yumruk yumruğa eşit dövüşmüşler gibi yorum atıyon. Attığı yumruklar eşit diyeceğiniz bir durum yok diyorum neye göre yumrukları eşit diyonuz.

Birader hala yumruk yumruğa eşit dövüşmüşler gibi yorum atıyon. Attığı yumruklar eşit diyeceğiniz bir durum yok diyorum neye göre yumrukları eşit diyonuz.
Bunu demen benim için niye bir anlam ifade etsin ki ? Senin kendi fikrin.

Ben okuduğum mangada direkt eşit yumruk attıklarını gördüm. Yazar üstüne basa basa gösterdi.

Neye göre dediğimizi de yazdık defalarca. Attıkları hasara göre, daha önceden yazarın günümüze kadar getirdiği hikaye ile, karakterlerin yedikleri yumruklara verdikleri tepkilere göre. Hepsi eşit.

Bunu demen benim için niye bir anlam ifade etsin ki ? Senin kendi fikrin.

Ben okuduğum mangada direkt eşit yumruk attıklarını gördüm. Yazar üstüne basa basa gösterdi.

Neye göre dediğimizi de yazdık defalarca. Attıkları hasara göre, daha önceden yazarın günümüze kadar getirdiği hikaye ile, karakterlerin yedikleri yumruklara verdikleri tepkilere göre. Hepsi eşit.
1- Garp'ın zaten zirve gücünde olmadığı söyleniyor.
2- Aokiji vurduğu yumrukta sadece salt yumruk tekniği kullanmıyor. Üstüne meyve yeteneğiyle daha da geliştirdiği Ice Glove adlı bir teknik kullanıyor.
3- Birbirlerine ataklarını vurup hasar verebilmeleri bu adamların atak gücü aynı anlamına gelmez.
4- Gemiye vurdukları sıra benzer sesi Aokiji'nin de getirmeye başlaması yumrukları aynı güçte anlamına da gelmez.
5- Coby de benzer sesi Pizarro'nun yumruğunu kırdığı sıra çıkardı. Şimdi Coby de artık Garp ile aynı güçte yumruk atabiliyor mu diyeceksin?

1- Garp'ın zaten zirve gücünde olmadığı söyleniyor.
2- Aokiji vurduğu yumrukta sadece salt yumruk tekniği kullanmıyor. Üstüne meyve yeteneğiyle daha da geliştirdiği Ice Glove adlı bir teknik kullanıyor.
3- Birbirlerine ataklarını vurup hasar verebilmeleri bu adamların atak gücü aynı anlamına gelmez.
4- Gemiye vurdukları sıra benzer sesi Aokiji'nin de getirmeye başlaması yumrukları aynı güçte anlamına da gelmez.
5- Coby de benzer sesi Pizarro'nun yumruğunu kırdığı sıra çıkardı. Şimdi Coby de artık Garp ile aynı güçte yumruk atabiliyor mu diyeceksin?
Bunlardan birine bakıp eşit atıyorlar demiyoruz zaten hepsine bakıp eşit atıyorlar diyoruz.

Sesin aynı seviyeye gelmesi, gemilerin aynı şekilde olması. Yumruk atmaya aynı tarz gitmeleri, aynı yere vurmaları, aynı hasarı çıkarmaları vesaire hepsi bir anlatımın parçası Hasan. Sen Garp fanısın diye bizi ilgilendiren bir şey yok ki o senin düşüncen ben okudum gördüm eşit attığını.

Ha Aok'un meyvesini kullanması da normal adamın meyvesi var kullanır yumruk atarken, diğerinin hakisi vardır kullanır bu bir anlam ifade etmiyor yani yarın Garp bir meyve kullanıcısına kaybedince ama onun meyvesi vardı mı diyeceksin ? vardı vardı ne yapalım yani halla halla. Garp da sahip olduğu şeyleri kullanıyor kral hakisini mesela cart curt.

O kadar bina yıkımı boşa gitmemeli, güncelleme lazım. Yumruk Garp yerine Ekskavatör Garp olması lazım. 🥀
Başka bir işe yaradığı yok zaten yav haa bir de 500 milyonluk adamları yenmek için haftalarca çalışıp dağı taşı parçalıyormuş, dağ taş parçalamak op için bir şeymiş gibi xD

Bu bana 100 kişi ile dövüştüğü için yükseltilen bir çarı hatırlattı bir de ağaç falan kesmişti hahahaha ulan Oda karakterleri yüceltecek bir güç gösterisinden bile bahsedemiyorsun bu nasıl bir tembellik böyle.

Neye göre fiziksel güçleri eşit diyonuz o zaman?
Adamların aynı yumruk antrenmanı yapıp aynı sesi çıkardıklarını, aynı yumruğu birbirlerine attığı ve birbirlerini ezemeyerek fırlattıklarını çiziyor mangaka, birbirlerinin ağzından biz eşitiz demelerine gerek yok, her şey açıkça ortada.

Senin mantığına göre Jozunun Garp'tan güçlü olması lazım, Jozunun attığı buz dağı Garp'ın güllesinden büyük. Burgess misal daha büyük dağ fırlatabiliyor.

Süpermen misal tek yumrukla dünyayı yok edemez ama dünyayı benç press basabiliyor. Kaldırma ile vurma farklı şeyler, halter ve boks dedim anlamadın.

Garp'ın daha ağır kaldırabilmesi Kuzana kıyasla ona daha fazla savunma ve hız vermiş olabilir ancak fiziksel güç dediğimiz şey vuruş gücüdür, yumruk gücü olarak iki karakteri eşit gösterdi mangaka.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık