Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sizi En Çok Etkileyen Amiral Başarısı?

Hangisi Sizi Daha Çok Etkiledi?

• Kullanılan toplam oy
    27
Hepsine oy vermek isterdim ama veremedim. Fujitora'yı seçtik. Karakter gereksiz gömülüyordu. Zirve karakterlerde olan seviyede kılıcı olması hoşuma gitti baya.

En sağlam başarı Akainu'dur ama beni bu daha çok etkili geldi.

Soruya cevabım HİÇBİRİ.

1- Aok'un Garp'ı yumruklaması etkileyiciden çok açıklayıcı bir durum. Garp fanları kimse Garp gibi yumruk atamaz derken Aok'tan aynı ayarda yumruk yemesi Garp balonunu patlattı.
2- Luffy'nin kalkması için yemek yemesi gerekiyordu. E. Oda bunu Caribo'ya da yaptırabilirdi, ki SBS'ye kadar Caribonun yaptığı konusunda ciddi bir düşünce de vardı. Kizaru sadece bu konudaki adaylardan biriydi.
3- Ryonun Kara Kılıcı ve Fujinin 12lık kılıcı açıkçası hiç etkileyici değil. Bir yerden bulup kullanıyorlar muhtemelen. Zoro kara kılıç veya 12lik kılıç bulsa yok mu diyecek, o da kullanmak isteyecek, ki Shusui'yi kullanmıştı zamanında. Etkileyici olabilecek mevzu o kılıcı kendinin karartması olur. Şuana kadar bir cismi karartabilen bir Ryuma bir de Kaido var. Yoruyu Mihawk'ın kararttığı bile belli değil.
4-Akainu'nun ödülü de tamamen mevkiye verilen bir ödül. Açıkça mevkiye verildikleri belirtilmiş zaten. Filo Amirali 5, Amiral 3 diye yazıyor, Amiral fanları demagıjiyle algı kasıyorlar.

Kara kılıç Rugyoku diyorum çünki adam hem logia hem rokishiki hem haki hemde kara kılıç ustası adamda yok yok yani anlayacağınız, kara kılıç kullanıcılarına olan saygım bir kat daha arttı. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık