Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sizi En Çok Etkileyen Amiral Başarısı?

Hangisi Sizi Daha Çok Etkiledi?

• Kullanılan toplam oy
    32
eğer ödül 1.5 milyarlık fark yaratıyorsa ünvan için bir zahmet daha çok olsun ama akainu sadece filo amirali olduğu için değil (zaten filo amirali olmak için daha güçlü olduğunu kanıtladı) akainu'nun yonkoulara denk yarısını da alacağı gerçeği artık serinin bu noktasında ne kadar tartışılabilir emin değilim op fanları genel olarak karakter olarak sevmedikleri bir karakteri kötülemek isteyince gücünü de görmezden geliyor

ne diyim artık serinin bu noktasından sonra özellikle luffy ve big mom üzerinden bakıyorsak amirallerin yonkou yenme olayı hiç uçuk değil ama yonkou > amiral dediğin için demiyorum hater denk olmadığını falan düşünüyorsun sen o da ayrı komik kaçıyor
AKAİNU YONKOLARA DENK Mİ? YARISINI ALIR MI ahahhahah. Alsa alsa Buggy’i alır. Sabo’nun içinden geçeceği akainu’yu çom büyütmüşsünüz. Kizaru’da patladığınızdan daha ağır patlayacaksınız.

Oda‘nın yazdığı bu. Kuzan’la denk olan Akainu’yu Shanks’tan güçlü veya eşit bekliyorsan acil destek al.
Neden peki? Ben yonko>amiral denilen bir panel hatırlamıyorum, sbs'de söylediğini de hatırlamıyorum. Gözümden kaçmıştır belki reis bilgilendirisen beni çok iyi olur. Niyet okuduğun bir panel aramıyorum ama önceden söyleyim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 15, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık