Amiraller çok güçlü karakterler hakkını vermek gerek. Amirallerin bazı başarıları Amiral Lobisindekiler bile beklememiş ve şaşırtmıştır. Sizce Hangi Amiralin başarısı sizi daha çok etkiledi?
Bu konuyu yabancı bir sitede gördüm sonrasında bende bizim forum için açma kararı aldım.
1-Aokiji'nin Garp kadar fiziksel güce sahip olması

1087-1088. bölümlerinde Aokiji'nin aslında Garpla beraber yumruk antrenmanları yaptığını ve Aokiji'nin de aslında Garp kadar fiziksel gücü olduğunu öğrendik. Bu güç gösterisi aslında Amirallerin sırf Meyveden ibaret olduğu algısını yok eden örneklerden biri. Aokiji'nin boksçu çıktığını hiç kimse önceden düşünmemiştir.
2-Kizaru'nun Yenilmiş Numarası yapıp Luffy'nin kalkması için yemek vermesi.
Egghead'de Kizaru'nun performansı çokça kötülendi ve çoğunluk ile aşağılandı. Kizaru'nun Luffy ile dövüşürken aslında görevinin Vegapunk'u öldürmek olduğundan dolayı modunun düşük olduğu ve tam performansında dövüşemediğini hem zaman zaman dediklerinden hem de yüz ifadelerinden anlaşılıyordu. Ancak 110.SBS'de bir bilgi açığa çıktı ve Kizaru hakkındaki tüm olumsuzlukları bir nebze değiştirdi. Kizaru'nun Luffy'e kalkması için yemek verdiği dolaylı olarak söylendi aslında. Hem Kizaru bu ark düşmeyeceğine ve Final Savaşı için bekletildiğine göre tam güç gösteremezdi değil mi?
3-Ryokugyu'nun Kara Kılıcı

Bu aslında hala inkar edilen bir bilgi ama eklemek istedim. King ve Queen gibi iki komutanı aynı anda almaktan daha etkileyici Kara Kılıç yapmak bence. Çünkü evrende Kara Kılıç sahibi olan kişi çok az sayıda. Önce Mangada ilk gösterildiğinde gözükmüştü kılıcının kara olduğu fakat inkar edildi. Daha sonra Orijinal renklendirmesinde ve Vivre Card'larda Aramaki'nin kılıcının kara olduğu görüldü. Aramaki şuan için en çok gömülen Amiral ama hakkında en az bilgi sahibi olduğumuz Amiral de o. Son olarak unutmadan söyleyeyim Aramaki'nin esinlenildiği karakter aslında kılıç ustası olduğu bilinmeyen ama çok güçlü bir kılıç ustası. O yüzden Aramaki'de Kara Kılıç olması mantıksız değil aslında.
4-Fujitora'nın En İyi 12'lik Kılıçtan Birine Sahip Olması.

Sadece en güçlülerde gördüğümüz En iyi 12'lik kılıçlardan Fujitora'nın da sahip olması aslında seviyesini bize belli ediyor. Oden gibi karakterin bile 12'lik kılıcı yoktu. En iyi 12'liklere sahip olanlara bakalım. Dünyanın En Güçlü Kılıç Ustası Mihawk, Korsanlar Kralı Roger, Dünyanın En Güçlü Adamı Unvanına sahip Beyazsakal ve Goroseilerinden biri olan Nusjuro.
5-Akainu'nun 5 Milyar Ödüle Sahip Olması.

Finali Filo Amirali Sakazuki'ye sakladım. Çünkü 5 Milyar Ödüle Sahip olması güncelde ödülü bilinenlerin arasında En Yüksek, Tüm Zamanlarda ise En yüksek 3.ödüle sahip Akainu. 5 Milyar bandında olan diğer iki kişi Beyazsakal ve Roger. Oda'nın bile Ana Karakter olsa seriyi bir yılda bitirirdim dediği ve Güncelde en önemli Antagonistler arasında yer alan bir karakter Akainu.