Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sizi En Çok Etkileyen Amiral Başarısı?

Hangisi Sizi Daha Çok Etkiledi?

• Kullanılan toplam oy
    27

Amiraller çok güçlü karakterler hakkını vermek gerek. Amirallerin bazı başarıları Amiral Lobisindekiler bile beklememiş ve şaşırtmıştır. Sizce Hangi Amiralin başarısı sizi daha çok etkiledi?

Bu konuyu yabancı bir sitede gördüm sonrasında bende bizim forum için açma kararı aldım.

1-Aokiji'nin Garp kadar fiziksel güce sahip olması

1087-1088. bölümlerinde Aokiji'nin aslında Garpla beraber yumruk antrenmanları yaptığını ve Aokiji'nin de aslında Garp kadar fiziksel gücü olduğunu öğrendik. Bu güç gösterisi aslında Amirallerin sırf Meyveden ibaret olduğu algısını yok eden örneklerden biri. Aokiji'nin boksçu çıktığını hiç kimse önceden düşünmemiştir.

2-Kizaru'nun Yenilmiş Numarası yapıp Luffy'nin kalkması için yemek vermesi.

Egghead'de Kizaru'nun performansı çokça kötülendi ve çoğunluk ile aşağılandı. Kizaru'nun Luffy ile dövüşürken aslında görevinin Vegapunk'u öldürmek olduğundan dolayı modunun düşük olduğu ve tam performansında dövüşemediğini hem zaman zaman dediklerinden hem de yüz ifadelerinden anlaşılıyordu. Ancak 110.SBS'de bir bilgi açığa çıktı ve Kizaru hakkındaki tüm olumsuzlukları bir nebze değiştirdi. Kizaru'nun Luffy'e kalkması için yemek verdiği dolaylı olarak söylendi aslında. Hem Kizaru bu ark düşmeyeceğine ve Final Savaşı için bekletildiğine göre tam güç gösteremezdi değil mi?

3-Ryokugyu'nun Kara Kılıcı

Bu aslında hala inkar edilen bir bilgi ama eklemek istedim. King ve Queen gibi iki komutanı aynı anda almaktan daha etkileyici Kara Kılıç yapmak bence. Çünkü evrende Kara Kılıç sahibi olan kişi çok az sayıda. Önce Mangada ilk gösterildiğinde gözükmüştü kılıcının kara olduğu fakat inkar edildi. Daha sonra Orijinal renklendirmesinde ve Vivre Card'larda Aramaki'nin kılıcının kara olduğu görüldü. Aramaki şuan için en çok gömülen Amiral ama hakkında en az bilgi sahibi olduğumuz Amiral de o. Son olarak unutmadan söyleyeyim Aramaki'nin esinlenildiği karakter aslında kılıç ustası olduğu bilinmeyen ama çok güçlü bir kılıç ustası. O yüzden Aramaki'de Kara Kılıç olması mantıksız değil aslında.

4-Fujitora'nın En İyi 12'lik Kılıçtan Birine Sahip Olması.

Sadece en güçlülerde gördüğümüz En iyi 12'lik kılıçlardan Fujitora'nın da sahip olması aslında seviyesini bize belli ediyor. Oden gibi karakterin bile 12'lik kılıcı yoktu. En iyi 12'liklere sahip olanlara bakalım. Dünyanın En Güçlü Kılıç Ustası Mihawk, Korsanlar Kralı Roger, Dünyanın En Güçlü Adamı Unvanına sahip Beyazsakal ve Goroseilerinden biri olan Nusjuro.

5-Akainu'nun 5 Milyar Ödüle Sahip Olması.

Finali Filo Amirali Sakazuki'ye sakladım. Çünkü 5 Milyar Ödüle Sahip olması güncelde ödülü bilinenlerin arasında En Yüksek, Tüm Zamanlarda ise En yüksek 3.ödüle sahip Akainu. 5 Milyar bandında olan diğer iki kişi Beyazsakal ve Roger. Oda'nın bile Ana Karakter olsa seriyi bir yılda bitirirdim dediği ve Güncelde en önemli Antagonistler arasında yer alan bir karakter Akainu.

Yazar zaman atlaması öncesi amirallerin sadece meyve gücüyle öne çıktığını göstericek şekilde tanıtmıştı ama zaman atlaması sonrası hepsinin güçlü olduğu yeni alanlar olduğunu gördük.
Etkileyicilik olarak Akainudan zaten 4 milyar beklerdik 5 sürpriz oldu.
Kuzanın boksör çıkması hiç beklenilmezdi.
Kizarunun luffyi yenmesini forumda tahmin edebilecek kimse çıkmazdı.
Fujıtora ve aramaki birazdaha zayıf kalıyor orijinal 3 amirale göre.

Etkileyicilik olarak kizaru>akainu>kuzan>fujıtora>aramaki

1)kizaru hem luffyi sınırına getiriyor hem kaldırıyor adeta yonkoyla oyun oynuyor
2)Aokijinin garp kadar fiziksel gücü yoktur ama aşırı sağlam yumruk atabildiğini gördük 1087. Bölümdeki patlama sonucu oluşan şok dalgası zaten herşeyi açıklıyor sadece yumruk ve haki kullanarak bile top tier karakter olduğunu göstermiştir kendisi üstüne adanın iklimini etkileyen buz meyvesi gelincede ortaya kuzan gibi bir canavar çıkıyor.
3)akainu zaten ts öncesi bile çok güçlü bi karakterdi üstüne rütbesel buffı birde yeni ödülü eklenince konumuyla orantılı bi güce sahip olduğunu düşünerek konuşursak yaşayan en güçlü kişi olabilir.(dragon,im gibi bilinmezlikleri saymıyorum)
4)fujitoranın en iyi 12 kılıçtan birine sahip olması üstüne çok güçlü yerçekimi meyvesi eklenince çok tehlikeli ve ucu açık bi güç ortaya çıkıyor.
5)aramakinin kara kılıç muhabbeti çok şahibeli kılıcı hiç kullanmadı kızıl kınlarla savaşırken ama eğer kılıcını kararttığı onaylanırsa çok başka şeyler konuşuruz.

Son zamanlarda amiral hisseleri yükseliyor muhtemelen yükselmeye devamda edicektir nasıl sürprizler görüceğimiz merak konusu.

Kizaru neden yardım etti acaba? Bu adam madem luffyi bu kadar seviyordu sabondyde bütün ekibi neden tekledi? Orda daha güçsüzdü.
Ya da bu adamın hükümet dışı değerleri varsa eğer neden stellayı ikiye bölüp eski çırağını bir güzel dövdü?

Bu arada ben başarı göremedim. Başarı bir şeye sahip olmak değil olayın gerçekleşmesi mesela bence amirallerin en büyük başarısı akainunundur.
Beyazbıyığın içinden geçmesi lavlaması ölümüne sebep olmasıdır.

Kizaru neden yardım etti acaba? Bu adam madem luffyi bu kadar seviyordu sabondyde bütün ekibi neden tekledi? Orda daha güçsüzdü.
Ya da bu adamın hükümet dışı değerleri varsa eğer stellayı ikiye bölüp eski çırağını bir güzel dövdü?

Bu arada ben başarı göremedim. Başarı bir şeye sahip olmak değil olayın gerçekleşmesi mesela bence amirallerin en büyük başarısı akainunundur.
Beyazbıyığın içinden geçmesi lavlaması ölümüne sebep olmasıdır.
Kizaru konusundaki tahminlerim şu şekilde ama çok tutarlılığı yok.
1)luffy vegapunk korusun diye onu kaldırdı
2)luffyi öldürseydi artık önlerine çıkan bi güç olmazdı Sentomaru bonney gibi isimlere sıra gelmesini engelledi
3)en düşük ihtimal luffynin yakınlarından biriyle bağı var veya JoyBoy hakkında bilgilere sahip luffyi görünce joyboy olduğunu anlıyor.
4)hükümetin başarılı olmasını istemiyor rol yapıp luffyi destekliyor.

Kizaru'nun luffye karşı performansı küçümsememeli bence aynı şekilde kuzanın gücüde.

Akainu savaş feati olarak wb yi öldüren ve ekibinin içinden geçen biri ödülüde onun en yüksek liglerde olduğunu gösterir.

Kizaru konusundaki tahminlerim şu şekilde ama çok tutarlılığı yok.
1)luffy vegapunk korusun diye onu kaldırdı
2)luffyi öldürseydi artık önlerine çıkan bi güç olmazdı Sentomaru bonney gibi isimlere sıra gelmesini engelledi
3)en düşük ihtimal luffynin yakınlarından biriyle bağı var veya JoyBoy hakkında bilgilere sahip luffyi görünce joyboy olduğunu anlıyor.
4)hükümetin başarılı olmasını istemiyor rol yapıp luffyi destekliyor.

Kizaru'nun luffye karşı performansı küçümsememeli bence aynı şekilde kuzanın gücüde.

Akainu savaş feati olarak wb yi öldüren ve ekibinin içinden geçen biri ödülüde onun en yüksek liglerde olduğunu gösterir.
Luffy tam güçte herşeyiyle kizaruyu yenemez miydi ? çünkü kizaru dövüşü sonrası gitti 5 dedeyle savaşa devam etti diye hatırlıyorum

Luffy tam güçte herşeyiyle kizaruyu yenemez miydi ? çünkü kizaru dövüşü sonrası gitti 5 dedeyle savaşa devam etti diye hatırlıyorum
Şöyle diyeyim g5 herşeyiyle savaştı tükendi sonra kizaru buna yemek verdi g5 enerjisi fullendi ondan sonra devler et verdi buna g5 enerjisi gene fullendi felan egheadde luffy 3 kez yenilendi kimse yemek vermese ki zaten direk kizaru yemek vermek yerine öldürse öldürürdü kizaru ya karşı son gücünü kullandı ekran dışı dövüşte var sonuçta.

Akainu’nun 5 milyar ödülü olması kim ne dersin büyük artı. Ben onu seçiyorum.

Bireysel olarak da Aokiji’yi yenmesi Luffy’nin Kaido’yu yenmesinden sonraki en büyük galibiyet. Xebec’in nasıl yenildiği falan bilmediğimiz için saymıyorum.

aokiji olabilir garp kadar güçlü birisini görmedik seri boyunca ( fiziksel güç olarak) ki old halinde tek yumruğu ile etrafındaki çoğu alanı bertaraf ediyor paslanmasına rağmen her ne kadar aokiji = garp almasam da garp'a yakın alıyorum bence aralarından da en etkilisi bu olmalı...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık