Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sizce Wano Arkı'ndaki En Saçma Şeyler Nelerdir?

Wano'nun kendisi saçmalık en saçmasıda 2 yonko yenilmeden adadan atıldılar hadi bizimkisi yonko oldu haketti düşe kalka diğerleri nasıl o kadar ödül aldı bu kadar kolaymı başdan sona saçmalık Odenden Momosundan Yamatosundan tiksindim tüm Wano rezalet irençdi.

- Gereksiz uzunluğu.
- Tamamı ölse kimsenin umursamayacağı kızıl kınların çok fazla işlenilmesi.
- Anlatılan öyküde derinliğin sıfıra yakın olması. Mesela , Enies Lobby'de Robin'in ağlayışı ve sonrasında bizimkilerin hükümete savaş açması okuyucuyu etkilemişti. Rosa'da kutsal ejderler hakkında bilgi edinmiştik ve Dofi'nin davasıyla Law'un geçmişi çok etkileyiciydi. Bunun gibi vurucu ve mesaj veren sahneler Wano'da çok azdı. Çok eleştirilen Fishmen Island bile ırk eşitliği konusunda güzel bir anlatı sunmuştu ama Wano'da biz ne okuduk sorusunu çok sordum.
- Kaido. Sözde dünyanın en güçlü canlısı ama 20 yıldır sarhoş olup diktatör gibi takılmaktan başka bir icraati yok. Dofi'nin yarısı kadar bile ağırlığı yoktu.
- Son olarak Kaido'nun düşüşü sonrası işlenilen olayların birbirinden çok kopuk olması. Aramaki - Shanks olayı , Zoro'nun Ryuma'yı ziyaret etmemesi , Yamato'nun tayfaya katılmayışı gibi tutarsızlıklar beni rahatsız etti.

Bu konu başlığına özel küfür serbest bırakılsa, Kaido'nun, Luffy'yi Udon'a hapsettiği bölümden itibaren seride yaşananlar hakkındaki düşüncelerimi belli bir sıraya koyarak ve hiçbir detayı atlamayarak yazmaya başlasam, sabah 6 gibi bitiririm herhalde yazmayı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık