Dattebayo..! 8 Şub 2021 #13 Kenshiro dedi ki: Senden beklemezdim. Genişletmek için tıkla ... Ciddi bir sıralama yaparak wanodaki rezillikleri yazmak istemiyorum canımı sıkamam. Makara yapacaksın anı yaşayacaksın.
Kenshiro dedi ki: Senden beklemezdim. Genişletmek için tıkla ... Ciddi bir sıralama yaparak wanodaki rezillikleri yazmak istemiyorum canımı sıkamam. Makara yapacaksın anı yaşayacaksın.
Feitan 8 Şub 2021 #14 Oda'nın samurayları ezik göstermemek için 9 kına birkaç bölüm şov yaptırması. Düzgün bir dayanağı yoktu bence bu mevzunun.
Oda'nın samurayları ezik göstermemek için 9 kına birkaç bölüm şov yaptırması. Düzgün bir dayanağı yoktu bence bu mevzunun.
Soul Solid 8 Şub 2021 #15 Dinozor meyvelerinin isminin başında Ryu yani ejderha olması ama gerçek ejderhanın uo yani balık olması.
Dinozor meyvelerinin isminin başında Ryu yani ejderha olması ama gerçek ejderhanın uo yani balık olması.
Earendill (Merhum) 8 Şub 2021 #16 Oden ile ilgili her ama her şey. Ulan illa samuray diyerek milliyetçiliğe soyunmak zorundaydın değil mi? Değil Wano, tüm serinin başına gelmiş en kötü şeysin Oden Son düzenleme: 8 Şub 2021
Oden ile ilgili her ama her şey. Ulan illa samuray diyerek milliyetçiliğe soyunmak zorundaydın değil mi? Değil Wano, tüm serinin başına gelmiş en kötü şeysin Oden