Sengoku var.Gayet normal biri.Bunlar gününü gün edenler. WB dışında seride normal bir şekilde güçlü olan yok.
Denizlerde olan kutsalların daha güçlü olduğu bir gerçek.
Sengoku var.Gayet normal biri.Bunlar gününü gün edenler. WB dışında seride normal bir şekilde güçlü olan yok.
Sengoku var.Gayet normal biri.
Wb normal insan yani 6-7 metrelikBunlar gününü gün edenler. WB dışında seride normal bir şekilde güçlü olan yok.
Bu ne arkadaş?
Karakterler farklı, çeşitli, zengin olacak ki seri de farklı, renkli olsun. Bence hoşBu ne arkadaş?
Şu seride milletin bu kadar devasa olması bir benim mi gözüme batıyor. Yeter lan normal boyutta insan görmek istiyorum.
Bu kadar da renkli olmasın kardeşim. Bir iki neyse de herkes böyle.Karakterler farklı, çeşitli, zengin olacak ki seri de farklı, renkli olsun. Bence hoş
Seriyi 11 yıldır takip etmeme rağmen şu duruma alışamadım bir türlü. Her yeni karakter çıktığında "bu niye bu kadar büyük la" diye tepki veriyorum hala. Seride devler var zaten, diğerleri de normal olsun işte.Bu ne arkadaş?
Şu seride milletin bu kadar devasa olması bir benim mi gözüme batıyor. Yeter lan normal boyutta insan görmek istiyorum.