1) Tayfadaki herkes hayaline kavuşacak. Sonuçta Shonen izliyoruz.. Luffy zaten kesin korsanlar krali olacak. Zoronun en güçlü kılıç ustası olmak için dövüşeceği kişi mihawk olmaz bence. Ben mihawkın öleceğini düşünüyorum. Nami zaten dünya haritasını çizer. Sonra haritayı satarak çok zengin olur. Usoppun söylediği her yalanın gerçek olduğunu biliyoruz. 8000 adamı olacak ve Kral haki konusunda çok ilerleyecek. Hatırlarsanız dressrosada oluşan sarsıntıları kral hakisine bağlamıştı. Sanji all blue yu bulur. Chopperda en iyi doktor olacak. Doktorlukta rakibi olan lawın öleceğini düşünüyorum. Ama ilerde tayfadan biri ölürse o kişinin chopper olacağını düşünüyorum. Robin antik krallığın sırrını çözer zaten. Franky de gemiyle dünyayı dolaşır. Brook ise laboonu görür. Kısacası herkes hayaline kavuşacak.
2)Shanks ve tayfasının mihawk dahil karasakal tarafından öldürüleceğini düşünüyorum.
3) Bence akainuyu Sabo öldürür. Blackbeard'i de luffy alacak. Blackbeard'in son rakip olacağını sanmıyorum. Bence narutodaki kaguya misali daha önce görmediğimiz biri olur. Antik çağdaki olaylar ile ilgili biri.
4) Supernovalardan hiç biri yonkou olmaz. Zaten luffy korsanlar krali olduktan sonra yonkou kalacağını sanmıyorum. Supernovalardan Luffy'nin emrine girenler hayatta kalır. Düşman olacak olanlar da ölür bir şekilde.
5) Garp, smoker ve sengoku luffy ile denizcilerin savaşında luffy tarafına geçecek. Coby o zamana filo amirali olur bence ve şu anki akainudan daha güçlü olur. Coby'nin başta luffy ile savaşacağıni sonra gorosei ile ilgili bir olay olur ve Luffy'nin tarafına geçer bence.
6)Dragon ve devrimcilerin birinci adamı öldürülür bence başa sabo geçer.
7) Antik silahları bence luffy son dönüşünde kullanacak.
8) Ekstradan ben ekleyeyim. Tayfanın geleceği son güç seviyeleri
Luffy: İki Yonkou ile dövüşecebilecek seviyeye gelir ama iki Yonkouyu alamaz.
Zoro:Amiral üstü. Yonkouya epey yakın bir seviye
Usopp: Şu anki akainuyu zar zor yenebilecek seviyeye gelir. Güç olarakta sanjiyi geçer.
Sanji: Amiral seviyesi
Franky: Doflamingoyu zar zor alacak güce gelir.
Brook: Vergoyu alabilecek bir güce gelir.
Robin: Vergonun bir tık aşağısı
Chopper: Yine Vergoyu alabilecek bir seviyeye geleceğini düşünüyorum.
Nami: Diamanteyi alacak seviyeye gelir
2)Shanks ve tayfasının mihawk dahil karasakal tarafından öldürüleceğini düşünüyorum.
3) Bence akainuyu Sabo öldürür. Blackbeard'i de luffy alacak. Blackbeard'in son rakip olacağını sanmıyorum. Bence narutodaki kaguya misali daha önce görmediğimiz biri olur. Antik çağdaki olaylar ile ilgili biri.
4) Supernovalardan hiç biri yonkou olmaz. Zaten luffy korsanlar krali olduktan sonra yonkou kalacağını sanmıyorum. Supernovalardan Luffy'nin emrine girenler hayatta kalır. Düşman olacak olanlar da ölür bir şekilde.
5) Garp, smoker ve sengoku luffy ile denizcilerin savaşında luffy tarafına geçecek. Coby o zamana filo amirali olur bence ve şu anki akainudan daha güçlü olur. Coby'nin başta luffy ile savaşacağıni sonra gorosei ile ilgili bir olay olur ve Luffy'nin tarafına geçer bence.
6)Dragon ve devrimcilerin birinci adamı öldürülür bence başa sabo geçer.
7) Antik silahları bence luffy son dönüşünde kullanacak.
8) Ekstradan ben ekleyeyim. Tayfanın geleceği son güç seviyeleri
Luffy: İki Yonkou ile dövüşecebilecek seviyeye gelir ama iki Yonkouyu alamaz.
Zoro:Amiral üstü. Yonkouya epey yakın bir seviye
Usopp: Şu anki akainuyu zar zor yenebilecek seviyeye gelir. Güç olarakta sanjiyi geçer.
Sanji: Amiral seviyesi
Franky: Doflamingoyu zar zor alacak güce gelir.
Brook: Vergoyu alabilecek bir güce gelir.
Robin: Vergonun bir tık aşağısı
Chopper: Yine Vergoyu alabilecek bir seviyeye geleceğini düşünüyorum.
Nami: Diamanteyi alacak seviyeye gelir