Hazard mı yoksa Zahard mı o?
Rachel
Cevap üyük ihtimalle timsah reyisimiz Rak Wraithraiser'dir.
Rachel

Sen Rak reyize ne demek istiyorsun.Hazard mı yoksa Zahard mı o?
Rachel
Anket başına spoiler demiş zaten ya. Raw sahneler hariç her şeye serbest olması makuldur şu durumdaGüncele gelmeyenler de olabilir diye dedim. Tabii yine sen bilirsin.
Bence bir numara Koon'dur.Hazard mı yoksa Zahard mı o?
Rachel
Rachel kulenin insanlara neler yaptığını bildiği için Baam'ın tırmanmasını istemiyor. O yüzden çocuğu defalarca kez öldürmeye çalıştı. Siz gerçek aşktan ne anlarsınız.Aynen ya. Baam "Bundan sonra seni görmek istemiyorum" dediğinde nasıl da panikleyip hemen de anasının muhabbetini açtıydı ama.![]()
Ya ne öldürmesi şapşik!Rachel kulenin insanlara neler yaptığını bildiği için Baam'ın tırmanmasını istemiyor. O yüzden çocuğu defalarca kez öldürmeye çalıştı. Siz gerçek aşktan ne anlarsınız.
Evet, evet. Bu yüzden deRachel kulenin insanlara neler yaptığını bildiği için Baam'ın tırmanmasını istemiyor. O yüzden çocuğu defalarca kez öldürmeye çalıştı. Siz gerçek aşktan ne anlarsınız.
Seven kadın her şeyi yapar kardeşim. Asıl Baam adam olsaydı da Rachel'in peşinden gelmeseydi. Kadının Kuleye tırmanma hayalinin önündeki en büyük engel Baam. Gelecekte kuleye büyük bir felaket getirecek olan da Baam. Zahard yoldaşımın döneminde gayet düzgün bir düzen var.Evet, evet. Bu yüzden deBaam'ın iki arkadaşını (Akraptor ve Prens) öldürüyor. Diğer arkadaşını ise defalarca öldürmeye çalışıyor.
Reçel anca bundan anlar.![]()
Senin görüşlerinde bir problem seziyorum sevgili japoncayı seven biri.Seven kadın her şeyi yapar kardeşim. Asıl Baam adam olsaydı da Rachel'in peşinden gelmeseydi. Kadının Kuleye tırmanma hayalinin önündeki en büyük engel Baam. Gelecekte kuleye büyük bir felaket getirecek olan da Baam. Zahard yoldaşımın döneminde gayet düzgün bir düzen var.