Ben ss’ini falan alıp atacağım oraya öyleyseBölüm paylaşımı konusuna yazılabilir.
Ben ss’ini falan alıp atacağım oraya öyleyseBölüm paylaşımı konusuna yazılabilir.
bu eskiden forumlarda vardı, alıntı ağacı mı deniyordu bişey deniyordu. sağ üstte bi buton oluyordu, ona tıkladığında sayfada gösterilen mesajlar önceki sayfalardan nasıl alıntılanarak geldiyse öyle görünüyorduBir yorumun altına yeni bir sekme açılsa ve o yorum hakkındaki tartışma, açılan o sekmede devam etse. Böylece bir konu hakkındaki tartışma diğer sayfalar arasında kaybolmaz. Açılan sekmede tartışma nasıl devam ediyor ya da nasıl noktalandı görebiliriz. Mesela iki kişi tartışıyor. Birinin yorumu 4. Sayfada, diğeri 10. Sayfada cevap vermiş, sonraki yorum 15. Sayfada gelmiş vs. Bu önlenebilir.
bu şekilde eski sayfalara dönmeden alıntı ve konuşma geçmişi görülebiliyordu.-alıntıya devam-
evet kardeşim gev gev kılıç bitirici bi kere gev çok gev güçlüdürler
-onu alıntılayan-
holi nayts kılıcustasıymış acayib güçlü olacaklar
-ilk alıntılanan mesaj-
yeni spoiler çok ii abeee
.Bence direk şu kadar hafta ban felan yerine uyarı puanı olsun kurallara göre de o uyarı puanı fazlalaşsın mesela 20 uyarı puanını geçince kalıcı banlansın.
Aslında bu baya güzel. Gereksiz kalabalık oluşmaz. Bir insan fikrini belirtince diğerlerinin ekstradan ana yorum atmasına gerek kalmaz. Güzel bir uygulama.bu eskiden forumlarda vardı, alıntı ağacı mı deniyordu bişey deniyordu. sağ üstte bi buton oluyordu, ona tıkladığında sayfada gösterilen mesajlar önceki sayfalardan nasıl alıntılanarak geldiyse öyle görünüyordu
mesela
sayfa 6
61. mesaj
-sayfanın ilk mesajı-
bla bla
62. mesaj
-son yapılan alıntı-
bla bla doru diyon bla mifak alır
bu şekilde eski sayfalara dönmeden alıntı ve konuşma geçmişi görülebiliyordu.
benim söylediğim şöyle bişey, örnek görsel buldum da geldim.Aslında bu baya güzel. Gereksiz kalabalık oluşmaz. Bir insan fikrini belirtince diğerlerinin ekstradan ana yorum atmasına gerek kalmaz. Güzel bir uygulama.
mesela buna ek olarak yapılabilirse, şu gelebilir. mesaj sonraki sayfalarda alıntılandıysa yanında [alıntılar] butonu görünebilir ve yukarıdakine ek olarak her alıntının bulunduğu sayfa yazabilir. tıkladığında sonraki diğer mesajda dediğim gibi önceki sayfalara dönmek yerine direk bulunan sayfadan bile alıntı ağacına ulaşılabilir. tabi demesi yapmasından kolay, buna uygun bi özellik var mı vs bilemiyorum
Bende bu ses nerden geldi diyorum.bildirim sesi test