Reiper 1 Ağu 2014 #32 Dedim o kadar Feri Cansel ile Müjde Arı da al ankete diye dinletemedim. 9 seçenek 5oyun altında kalmış.
Dedim o kadar Feri Cansel ile Müjde Arı da al ankete diye dinletemedim. 9 seçenek 5oyun altında kalmış.
Dragon 4 Ağu 2014 #34 natasha romanoff yani scarlet johansson ,yani namı diger black widow...gerisi teferruat
Rhaegar 4 Ağu 2014 #36 Bu scarleti bi ben beğenmiyom herhalde. Hatır için ramonaya verdim. Ankette Eva green olmaliydi ama
Leonidas 4 Ağu 2014 #38 American Horror Story'deki Moira'nin genç halini oynayan Alexandra Breckenridge'dir. İzleyenler hak vereceklerdir.
American Horror Story'deki Moira'nin genç halini oynayan Alexandra Breckenridge'dir. İzleyenler hak vereceklerdir.
1stBlood 4 Ağu 2014 #39 Aslında ilk Scarlett Johansson oy vermiştim ama sonradan aklıma geldi Natalie Dormer'ın bu konuda üstüne yok bence.
Aslında ilk Scarlett Johansson oy vermiştim ama sonradan aklıma geldi Natalie Dormer'ın bu konuda üstüne yok bence.
kadir †. 4 Ağu 2014 #40 Leonidas dedi ki: American Horror Story'deki Moira'nin genç halini oynayan Alexandra Breckenridge'dir. İzleyenler hak vereceklerdir. Genişletmek için tıkla ... Çok fena
Leonidas dedi ki: American Horror Story'deki Moira'nin genç halini oynayan Alexandra Breckenridge'dir. İzleyenler hak vereceklerdir. Genişletmek için tıkla ... Çok fena