Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Lise zamanlardı izlediğimiz geleneksel korku temalı filmlerimizden son yıllarda çıkan iyi bir film var mı? Yıllardır izlemiyorum, evde tekim korku temalı birşey izleyesim geldi. Önerilere açığım.
Gerçekçi zemine sahip bir şeyler ararsan Orphan 2009 ile Heretic 2024 filmlerini tavsiye ederim, doğaüstü kurgu yoktu bunlarda. Mantıklı açıklama olması bayağı hoşuma gitmişti. Kendi lise zamanımda izlediğim Halka, Garez vs. vardı, onlar gibi istersen önerim yok maalesef. Amerikan yapımı 2002 Halka'yi çok sevmiştim, üç kere falan izlemişimdir ama sonradan bu türlerde fazla izlemedim.

Netflix, Warner Bros'u satın almış. Cidden çok acı bir haber.

Netflix'e geçecek içerikler,
- HBO ve HBO Max
- Harry Potter -
Lord of the Rings film hakları
- Game of Thrones
- DC Universe - Matrix
- Mad Max -
Looney Tunes (Bugs Bunny)
- Cartoon Network
- Warner Bros Games (Batman Arkham, Hogwarts Legacy)
Satın alma sürecinin 12-18 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Netflix'e geçecek içerikler,
- HBO ve HBO Max
- Harry Potter -
Lord of the Rings film hakları
- Game of Thrones
- DC Universe - Matrix
- Mad Max -
Looney Tunes (Bugs Bunny)
- Cartoon Network
- Warner Bros Games (Batman Arkham, Hogwarts Legacy)
Satın alma sürecinin 12-18 ay içinde tamamlanması bekleniyor.
Tekelleşme bahanesiyle izin verilmeme durumu var deniyor. Ayrıca Warner Bros Yönetim kurulu henüz bununla ilgili oylama yapmamış.

Tekelleşme bahanesiyle izin verilmeme durumu var deniyor. Ayrıca Warner Bros Yönetim kurulu henüz bununla ilgili oylama yapmamış.

"Her iki şirketin yönetim kurulları da anlaşmayı oy birliğiyle onayladı." diyor haberde.

Rekabet kurulu henüz onaylamamis, Netflix kesin onlar da onaylar diyormuş.

Netflix, Warner Bros'u satın almış. Cidden çok acı bir haber.

Sinemada çalıştığım zamanlarda Amerika'daki sinema sistemi hakkında araştırma yapmıştım. Genelde Dağıtıcı firma(sinema salonları) ile Yapımcı firma bir olamıyor. Bununla alakalı bir sistem geliştirmişler adına da dikey entegrasyon koymuşlar WB ve Paramount gibi firmalar buna dahil.

Adamların yasaları bizim gibi olmadığı için böyle büyük alımlarda bir çok yasa devreye giriyormuş. Rekabet'i bitirebilecek bir şey tespit edilirse (ki %90 tespit edilir) birleşme iptal olacaktır.

"Her iki şirketin yönetim kurulları da anlaşmayı oy birliğiyle onayladı." diyor haberde.

Rekabet kurulu henüz onaylamamis, Netflix kesin onlar da onaylar diyormuş.
Orada hatalı yazmışım. Yönetim kurulu değil de, hissedarların da onay vermesi gerekebilir diye okudum bir yerde.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık