Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Film kültürü olmayan birisiyim ancak temmuz ayında 15 film izlemeyi düşünüyorum. Filmi/filmin anlatısını anlamak için beyindeki fanların çalışmasına gerek duymayacağım, korku türü hariç tür fark etmeksizin birkaç on tane film önerir misiniz? Eğer istediğim programa uyabilirsem her ay 10 15 film izlemeyi düşünüyorum
Konu olarak açmıştım, aralardan seçebilirsin.

Superman muazzam olmuş. Uzun bir aradan sonra karakterin güzel bir şekilde beyaz perde de yansıtıldığını hissettim. Superman harici Lex Luthor'un özünüde iyi yakalamışlar. Potansiyeli sağlam.

Düz izleyici olduğumdan film kritği yapmam izler geçerim sıkılırsam kapatırım, kafa dağıtmak isteyen varsa bunu izleyebilir keyifli bir yapım.

Savaş üstüne savaş çok övülüyordu herhalde yeni bir başyapıt geldi bari sinemada izleyelim dedim.Son yıllarda izlediğim en boktan filmler sıralamasına kafa atarak girdi.Şu filmden Dicaprio ve Sean penn i çıkart sinemalar gösterime bile almaz sessiz sedasız tarihe karışır ama bu adamlar yaptıysa iyidir denilip herkes övmüş.Bu kadar konusu dağınık bu kadar anlatmak istediğini saçma sapan çarpık çurpuk anlatan film nadir bulunur.Yönetmenin eline 5 saatlik bir film çıkacak senaryo vermişler bu da 2 saatte çekelim demiş o 5 saatlik konuyu hızlıca özet şeklinde anlatmış ortaya böyle ucube bir film çıkmış.Dicaprio ve penn gene muheşem oynuyor ama zaten bu 2 psikopatı at arabası olacaksınız desen at arabası folünü bile iyi oynarlar bunlar bile kurtaramıyor filmi.

Adam safi zarar yemin ediyorum. Filminin çekiminde bile ağaçlar yanıyor. :)

Bol bol övgü dizerler artık, Bahçelievler Katliamı'nı koyacak değiller.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık