İkiye bölerse şaşırmaO adamı (adam denirse) çok güçlü gördüm ben. Alayına gider bir havası var.
Taşlardan biri bundayken infinity gauntlet nasıl tamamlancak? Thanos alcak mı bundan ne iş?
İkiye bölerse şaşırmaO adamı (adam denirse) çok güçlü gördüm ben. Alayına gider bir havası var.
Taşlardan biri bundayken infinity gauntlet nasıl tamamlancak? Thanos alcak mı bundan ne iş?
Bizde 5-6 kişi kalmıştı.Marvel filmlerinde gerçek izleyiciler hemen belli oluyor ona bayılıyorum. Film yazılarını görünce salonun %70-80 i boşalıyor. Marvel yapımlarını tanıyanlar devam ediyor izlemeye falan. Gerçi çok bir şey göstermediler.
Bugün 10 kişi falan kaldıydık. Çoğu kişi alakasızdı ama filmle. Önümdeki eleman yanındaki kıza Jarvisi anlatıyordu. Yanımdaki kızda yanındaki elemana X-men ile Avengers arasındaki farkları falan anlatıyordu. Çok üzüldüm. Kız ama baya biliyordu ya Civil War'ı falan da anlattı takdir ettimBizde 5-6 kişi kalmıştı.
Biz de herkes kalmıştı. :/Marvel filmlerinde gerçek izleyiciler hemen belli oluyor ona bayılıyorum. Film yazılarını görünce salonun %70-80 i boşalıyor. Marvel yapımlarını tanıyanlar devam ediyor izlemeye falan. Gerçi çok bir şey göstermediler.
O adamı (adam denirse) çok güçlü gördüm ben. Alayına gider bir havası var.