Bu rezillik biraz fazla amaFilme bak ahahhaha.
Bu rezillik biraz fazla amaFilme bak ahahhaha.
rezillik olan neBu rezillik biraz fazla ama
Bunu görünce aklımdan geçti var mı diye aratayım dedim varmış. https://boxofficeturkiye.com/haber/...ten itibaren sinemalarda seyirciyle buluşacak. Pek kaliteli filmler olacağa benzemiyor ama bu bile yoğun tartışmalara yol açacaktır.Ülke henüz hazır mı böyle uyarlamalara emin değilim çünkü hala yakın tarih sayılır.Filme bak ahahhaha.
Polat Alemdar’ı kim sanıyordun?Bu rezillik biraz fazla ama
Suç ve karanlık ilişkilerin zaten fazlasıyla rağbet gördüğü bir toplumda, eli kanlı namussuz bir tetikçinin filmini yapmaya kalkmak rezilliktir. Basit bir sinema ürünü olarak değerlendirmektense ideolojik zehirleme aracı olarak değerlendirmek daha sağlıklı.rezillik olan ne
Hikayenin Soner Yalçın denen delinin elinden çıktığını biliyorum. Bu kadar aleni yapılması, özellikle şu ortamda yapılması ekstra rahatsız ediyor. KV de bok gibi iş, onu da ayırmıyorum.Polat Alemdar’ı kim sanıyordun?
Ülkücü fetişisti filmde olur, devletten girip kanadadan çıkan birisi de. Hele şu ortamda böyle birini anlatmak zor olur. Ağca-italya meselesi ayrı asala meselesi ayrı klasik ocak meseleleri tonla şey...Filme bak ahahhaha.
Tek fark bu kişinin estetik yaptırmaya bile ihtiyaç duymadan serbestçe siyasilerle bir arada, kim olduğu bilinerek dolaşabilmesi, milletvekilleri ve güvenlik kuvvetleri de dahil. Ah ülkem ah. Her şeyi hak ediyoruz.Suç ve karanlık ilişkilerin zaten fazlasıyla rağbet gördüğü bir toplumda, eli kanlı namussuz bir tetikçinin filmini yapmaya kalkmak rezilliktir. Basit bir sinema ürünü olarak değerlendirmektense ideolojik zehirleme aracı olarak değerlendirmek daha sağlıklı.
Hikayenin Soner Yalçın denen delinin elinden çıktığını biliyorum. Bu kadar aleni yapılması, özellikle şu ortamda yapılması ekstra rahatsız ediyor. KV de bok gibi iş, onu da ayırmıyorum.
Yorumlarda efsunlanmış bir kitle var..Tek fark bu kişinin estetik yaptırmaya bile ihtiyaç duymadan serbestçe siyasilerle bir arada, kim olduğu bilinerek dolaşabilmesi, milletvekilleri ve güvenlik kuvvetleri de dahil. Ah ülkem ah. Her şeyi hak ediyoruz.
birisi yoruma ufuk bayraktar oynamalıydı yazmış JDDKDJDJDKDFÖDNS bu filmin alıcısı bu adam işteSuç ve karanlık ilişkilerin zaten fazlasıyla rağbet gördüğü bir toplumda, eli kanlı namussuz bir tetikçinin filmini yapmaya kalkmak rezilliktir. Basit bir sinema ürünü olarak değerlendirmektense ideolojik zehirleme aracı olarak değerlendirmek daha sağlıklı.
Hikayenin Soner Yalçın denen delinin elinden çıktığını biliyorum. Bu kadar aleni yapılması, özellikle şu ortamda yapılması ekstra rahatsız ediyor. KV de bok gibi iş, onu da ayırmıyorum.
Adamlar atom bombasını yapan tipe film yapıyorlar o atom bombasını da iki tane insan dolu memlekete çakıyorlar bizim @kekomancer hala çatlının derdinde xD Karısını dövseydi severdin değil miSuç ve karanlık ilişkilerin zaten fazlasıyla rağbet gördüğü bir toplumda, eli kanlı namussuz bir tetikçinin filmini yapmaya kalkmak rezilliktir. Basit bir sinema ürünü olarak değerlendirmektense ideolojik zehirleme aracı olarak değerlendirmek daha sağlıklı.