Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Suç ve karanlık ilişkilerin zaten fazlasıyla rağbet gördüğü bir toplumda, eli kanlı namussuz bir tetikçinin filmini yapmaya kalkmak rezilliktir. Basit bir sinema ürünü olarak değerlendirmektense ideolojik zehirleme aracı olarak değerlendirmek daha sağlıklı.
Polat Alemdar’ı kim sanıyordun?
Hikayenin Soner Yalçın denen delinin elinden çıktığını biliyorum. Bu kadar aleni yapılması, özellikle şu ortamda yapılması ekstra rahatsız ediyor. KV de bok gibi iş, onu da ayırmıyorum.

Suç ve karanlık ilişkilerin zaten fazlasıyla rağbet gördüğü bir toplumda, eli kanlı namussuz bir tetikçinin filmini yapmaya kalkmak rezilliktir. Basit bir sinema ürünü olarak değerlendirmektense ideolojik zehirleme aracı olarak değerlendirmek daha sağlıklı.

Hikayenin Soner Yalçın denen delinin elinden çıktığını biliyorum. Bu kadar aleni yapılması, özellikle şu ortamda yapılması ekstra rahatsız ediyor. KV de bok gibi iş, onu da ayırmıyorum.
Tek fark bu kişinin estetik yaptırmaya bile ihtiyaç duymadan serbestçe siyasilerle bir arada, kim olduğu bilinerek dolaşabilmesi, milletvekilleri ve güvenlik kuvvetleri de dahil. Ah ülkem ah. Her şeyi hak ediyoruz.

birisi yoruma ufuk bayraktar oynamalıydı yazmış JDDKDJDJDKDFÖDNS bu filmin alıcısı bu adam işte

Adamlar atom bombasını yapan tipe film yapıyorlar o atom bombasını da iki tane insan dolu memlekete çakıyorlar bizim @kekomancer hala çatlının derdinde xD Karısını dövseydi severdin değil mi :artiz:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık