Mühtemelen ben de şuan başlasam maraton yapıp bitirmem ama ara sıra açıp izlenir dizi.Cidden kafa kaldırmıyor artık. En son Trailer Park Boys izlemiştim ki o da 7. sezondan sonra başka bir şeye dönüşmüş haldeydi.
Mühtemelen ben de şuan başlasam maraton yapıp bitirmem ama ara sıra açıp izlenir dizi.Cidden kafa kaldırmıyor artık. En son Trailer Park Boys izlemiştim ki o da 7. sezondan sonra başka bir şeye dönüşmüş haldeydi.
neden öldüğü gibi filmi çekiliyor insanların :SMükemmel bir tercih olmuş.
Yaşarken filminin yapılması biraz cringe yaneden öldüğü gibi filmi çekiliyor insanların :S
öldüğü gibi demiştim. yaşarken yapılsın demiyorum. bu bi furya olma yolunda gidiyor.Yaşarken filminin yapılması biraz cringe ya
Hem adamı yüzüne karşı övmek de hoş bir davranış değil.
Mustafa Uslu saldı bu işleri, o tehlike geçti sayılır.öldüğü gibi demiştim. yaşarken yapılsın demiyorum. bu bi furya olma yolunda gidiyor.
bi boşluk varsa başkası doldurur yaMustafa Uslu saldı bu işleri, o tehlike geçti sayılır.
Bir boşluk varmış gibi yapıldı, elinde patladı beyfendinin. İyi de oldu.bi boşluk varsa başkası doldurur ya
sen bilenmişsin. istediğin birinin filmini mi çekmedi nolduBir boşluk varmış gibi yapıldı, elinde patladı beyfendinin. İyi de oldu.
Salak salak işler yapıyordu herif, evet bilenmiştim..sen bilenmişsin. istediğin birinin filmini mi çekmedi noldu
bu arada çiçeroyu sinemada izlemiştim lkdjfg arkadaşım ısmarlamasa girip izler miydim sanmam