Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Bu kadar bozulmana gerek yok. Gayet normal bir şekilde kendi fikrimi belirttim. Adamın basın toplantı metninin içerisinden sadece bu bir kaç cümlesini çekip polemik yaratmaya çalışmışlar. Tamamını izlediğinde basın mensuplarının ısrarla zorlamasına rağmen buna düşmediğini göreceksin. "Scorsese'nin artık güncelliğini kaybettiğini mi söylemeye çalışıyorsunuz?" diye bastıra bastıra bu yanıtı vermesini beklemeleri karşısında "Asla bunu söyleyemem, tarzlarımız farklı. Ben hızlı aksiyon alırım karakterim gereği, o sindirerek." deyip saygı duyduğunu belirtiyor. Ben senin fikrine saygı duyuyorum. Kişilerin tercih ve hissiyatları farklı olabiliyor. Aynı saygıyı ben de bekliyorum naçizane.
yok be ne bozulacağım.

siz kendi fikrinizi belirtip martin scorsese'nin garantici olduğunu ve ridley scott'ın size daha çok hitap ettiğini söylediniz. ben de martin scorsese'nin garantici olmadığını ve ridley scott'ın son dönemlerde kötü filmler çektiğini çektiğini söyledim.

öyle bir niyetle yazmadığımdan içim ferah aslında ama dilim size saldırgan geldiyse ve saygısızlık ettiğimi düşünüyorsanız özür dilerim.

yok be ne bozulacağım.

siz kendi fikrinizi belirtip martin scorsese'nin garantici olduğunu ve ridley scott'ın size daha çok hitap ettiğini söylediniz. ben de martin scorsese'nin garantici olmadığını ve ridley scott'ın son dönemlerde kötü filmler çektiğini çektiğini söyledim.

öyle bir niyetle yazmadığımdan içim ferah aslında ama dilim size saldırgan geldiyse ve saygısızlık ettiğimi düşünüyorsanız özür dilerim.
Estağfurullah sorun yok, ben yanlış anlaşıldığımı düşünüp bir açıklama yapmıştım. Ortada bir saygısızlık yok zaten. Nezaketin için teşekkür ederim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık