Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sinema Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Yaşayan top5 yönetmenden biri sayılır. Birkaç kötü alışkanlığının olması sahip olduğu yeteneği o kadar da gölgelemez:d
Haberin detayına bakmadım ama onda o cürüm yoktur ya. Daha bağımsız birilerinden bekliyorum ben.
Lsd çekip çekip, neon ışıklar altında sevişen karakterlerin cinselliği üzerinden dışavurumculuk kasıyor sadece yaw, ilk 5 değil 10'da bile yoktur.

Yılmaz Güney'in filmi yapılsın bu arada, ne kadar doğru şekilde ele alacaklar merak ediyorum.

Gene katil mi olumluyon lan aşağılık kel
Yanıklığının çaresi ben değilim olm
Lsd çekip çekip, neon ışıklar altında sevişen karakterlerin cinselliği üzerinden dışavurumculuk kasıyor sadece yaw, ilk 5 değil 10'da bile yoktur.

Yılmaz Güney'in filmi yapılsın bu arada, ne kadar doğru şekilde alacaklar merake diyorum.
Bu incellordluktan hallice aneliz yakışmadı yalnız. İlkerkancıklıgil fanlığı yaramamış🤭
Hayatı iki farklı dönemden oluşuyor zaten. Hapse girmeden önce lümpen hıyarın önde gideni bir Yılmaz varken sonrasında bir dönüşüm geçiriyor. Hangi dönemi kimin nasıl ele alacağına bağlı tabi.

Kancıklıgil izleyen ben değildim yalnız, karıştırdın başkasıyla. :D İkincisi incel ne alaka? Adamın sineması tam bu. :bilmem:
İki tane neon ışık görünce cyberpunk temasına benzemiş diyenlerden bir farkı yok olm yaptığın önermenin. İki tane ana odağı cinsellik olan filmi var diye tüm filmografisi bundan ibaretmiş gibi yorumluyorsun, olmuyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık