Şu karşılaşma çok saçma değil mi?
İki filmin kitlesi farklı küçük kızına openheimer mi izletecek insanlar
Şu karşılaşma çok saçma değil mi?
Bayramda attığımız kız kaçıranlar daha görkemliydi.Oppenheimer gibi bir filmi bir tek aşırı detaylı atom bombası sahnesi için izlerdim. Onu da çekmemişler. Atom jr. tadında minik bir test sahnesi dışında bir şey yokmuş. Sinema tarihinin en dehşet verici, ürkütücü deneyimlerinden birini yaşamak isterdim ama film direkten dönmüş. Başka nolanlara artık.
Messi vs Ronaldo’dan sonra en saçma karşılaştırma mevzusuŞu karşılaşma çok saçma değil mi?
İki filmin kitlesi farklı küçük kızına openheimer mi izletecek insanlar
Daha çok Messi vs Usain Bolt gibi bir şey :SMessi vs Ronaldo’dan sonra en saçma karşılaştırma mevzusu
Oppenheimer Messi ise Barbie Dünyayı kurtaran adamın oğludur.Daha çok Messi vs Usain Bolt gibi bir şey :S
İyi de ikisi de kendi klasmanında en iyiler, Messi ile birini kıyaslamak genel olarak mantıksız bu da o hesap.Daha çok Messi vs Usain Bolt gibi bir şey :S
Barbie izlerken tam olarak ne bekliyordun?Oppenheimer Messi ise Barbie Dünyayı kurtaran adamın oğludur.
İkisini de izledim barbie izlerken kusacağım geldi.
Türkiye'de Barbie ile Bombacı Mülayim aynı hasılatta neredeyse.Barbie (2023) - Box Office Türkiye
Greta Gerwig'in yönettiği film, Barbieland'de yaşayan farklı farklı Barbie ve Ken'lerin dünyasından gerçek dünyaya uzanıyor.boxofficeturkiye.com