Fellini'nin Roma'sını nereden izleyebilirim? Hiçbi yerde yok. Bi yerde bulrum o da şnfilizce dubla türkçe altyazıyla, ne alakaysa.
Fellini'nin Roma'sını nereden izleyebilirim? Hiçbi yerde yok. Bi yerde bulrum o da şnfilizce dubla türkçe altyazıyla, ne alakaysa.
Maalesef bu ingiliçce. Neden bunu koyarlar anlamıyorum. İtalyanca filmi niye ingilizce dublaj izleyelim?Roma – Roma’da Aşk Başka
Yarı otobiyografik, yarı düşsel bir film olan Roma (Fellini's Roma), yönetmen Fellini'nin Rimini'den Roma'ya taşındığı dönemde yaşadıklarından yola çıkılarak oluşturulmuş bir yapım. İtalya'nın en sinematografik...ugurfilm3.com
Torrentte bulabilirsin.Rutracker.org ücretsiz üyelikle.Fellini filmlerine başlıyorsan biraz yanlış seçim ilk önce La strada filmini öneririm.Türkçesi sonsuz sokaklar.Tarzına alışmadan senaryoya bağlı kalmayan filmleri garip gelebilir.Fellini'nin Roma'sını nereden izleyebilirim? Hiçbi yerde yok. Bi yerde bulrum o da şnfilizce dubla türkçe altyazıyla, ne alakaysa.
Önce Otto e mezzo'yu izledim. En beğendiğim filmi hala o. Sonra Beyaz Şeyh, La Strada ve Cabiria'nın gecelerini izledim.Torrentte bulabilirsin.Rutracker.org ücretsiz üyelikle.Fellini filmlerine başlıyorsan biraz yanlış seçim ilk önce La strada filmini öneririm.Türkçesi sonsuz sokaklar.Tarzına alışmadan senaryoya bağlı kalmayan filmleri garip gelebilir.
This is America.Metropolün ortasında bunları nasıl yapabiliyor. Hani mantık XD?