Ben bir numaraya koymam ama koymalarına da birşey diyemiyorum, listedeki diğer filmlere kıyaslarsan gayet iyi1 numarada çok abartılıyor.
Ben bir numaraya koymam ama koymalarına da birşey diyemiyorum, listedeki diğer filmlere kıyaslarsan gayet iyi1 numarada çok abartılıyor.
Az daha şekilli şukullu filmler eklenebilir xd.2 numara haddinden fazla abartılmış bir film onun dışında liste toplam olarak kötü değil aşağı yukarı bu filmler olurdu.Bazı filmler siyasi yada popüler diye konmuş bu filmler dışındakiler normal.
Boş liste.
Sınava ara verip fularımı takıp devam ettim.Kpss’de Nuri Bilge Ceylan ve Tarkovski sormuşlar.Hatta Bergman’ın Tarkovski yorumlarını sormuşlar direk.
Siz yazınca baktım da Logistics isimli deneysel bir film var ve 35 gün 17 saat sürüyor. Biri Ambiance filminin yönetmenine haber versin de filmin sonlarına doğru 6 gün dağ bayır çeksin.Yönetmen milleti yemiş, ortada film falan yok xd.
Ingmar Bergman'a da selam çakmak istemiş, benzer kareler.Siz yazınca baktım da Logistics isimli deneysel bir film var ve 35 gün 17 saat sürüyor. Biri Ambiance filminin yönetmenine haber versin de filmin sonlarına doğru 6 gün dağ bayır çeksin.
Paylaşılan görsel akla direkt olarak yedinci mühür filmini getirse de filmin ismi ambiyans olduğundan ve süresi de 30 gün olduğundan sevdiği herkese selam çakmış olabilir filmdeIngmar Bergman'a da selam çakmak istemiş, benzer kareler.