Şu günlere gittim geldim dostum sayendeDandik olan ama bayıldığım resident evil filmlerini tekrardan izleyeceğim
Şu günlere gittim geldim dostum sayendeDandik olan ama bayıldığım resident evil filmlerini tekrardan izleyeceğim
En boktan Marvel filmi oldu. Leş ötesiydi. Filmin ortaokullu troll yönetmenine, hangi geri zekalı ya kanka sen çok komiksin çok zekisin bambaşkasın bu tarzla devam diye gaz verdiyse yatacak yeri yok. Bu mala bir daha herhangi bir Marvel yapımı emanet edilmemeli.Thor filmini açtım 13. dakikada kapattım. Hayatımda en utanarak izlediğim sinema filmi kesitiydi sanırım. Bunu gerçekten sinemaya soktular mı akıl alır gibi değil. Bu seyirciye saygısızlığında ötesine geçmiş. Bu filme 40 tl verseydim ömür boyu disney ve marvela söverdim.
Ben de o hataya düştüm. Öldürecek zaman vardı, şimdi zamanın alacak intikamı var.Thor filmini açtım 13. dakikada kapattım. Hayatımda en utanarak izlediğim sinema filmi kesitiydi sanırım. Bunu gerçekten sinemaya soktular mı akıl alır gibi değil. Bu seyirciye saygısızlığında ötesine geçmiş. Bu filme 40 tl verseydim ömür boyu disney ve marvela söverdim.
Hugh Jackman i tekrar Wolverine rolünde izlemek güzel olur evet ama mükemmel sonlanmış bir hikayesi vardı karakterin. Yani bilemedim.
Marvel karakterleri ölüp ölüp diriliyorHugh Jackman i tekrar Wolverine rolünde izlemek güzel olur evet ama mükemmel sonlanmış bir hikayesi vardı karakterin. Yani bilemedim.