The Dark Knight seviyesi benim gözümde, hatta daha iyi.Batman begins’in yarısı kadar iyiyse cok iyi filmdir.
The Dark Knight seviyesi benim gözümde, hatta daha iyi.Batman begins’in yarısı kadar iyiyse cok iyi filmdir.
Salonda da az kişi oluyor hatta. Yarım saate gitsem muhtemelen 3-5 kişi izleriz koca salonda. Üniversite sağ olsun, vip salon bile aynı fiyat Bugün yarın bir giderim artık duruma göre.10 lira mı, olum beni kazıklamışlar
Neyse eğer vaktin varsa bir ara uğra çok da şey etmeden izlenebilir ama 10 liraya sakız bile gelmiyor artık sırf gitmek için bile gidebilirsin.
Bu kadar abarttığın için, ileride izleyeceğim. Muhtemelen Kara Şovalye kadar değildir ama şans vermek lazım.The Dark Knight seviyesi benim gözümde, hatta daha iyi.
Git git 10 lira olsa ben 3 kere falan izlerdim filmiSalonda da az kişi oluyor hatta. Yarım saate gitsem muhtemelen 3-5 kişi izleriz koca salonda. Üniversite sağ olsun, vip salon bile aynı fiyat Bugün yarın bir giderim artık duruma göre.
Bence ilk iki filmden kötü son filmden iyiydi.The Dark Knight seviyesi benim gözümde, hatta daha iyi.
Abartmıyorum. Ister izle, ister izleme.Bu kadar abarttığın için, ileride izleyeceğim. Muhtemelen Kara Şovalye kadar değildir ama şans vermek lazım.
Ben Nolan serisinin sadece ilk filmini beğenirim. The Dark Knight sadece Joker'i oynayan Heath Ledger sayesinde bu kadar çok sevildi. Çizgi roman karakteri ile pek alakası yoktu. Orijinal Batman açısından bakarsak, sadece Batman Begins bunu karşılıyor atmosfer ve işleniş olarak.Git git 10 lira olsa ben 3 kere falan izlerdim filmi
Bence ilk iki filmden kötü son filmden iyiydi.
Izlemeden abartıp abartmadığını söyleyemem. Şuan sinemaya gidemeyeceğim için, nete düştükten sonra izlemek zorundayım.Abartmıyorum. Ister izle, ister izleme.
Kendimce filmi yorumluyorum, neden abarttığımı söyleyip duruyorsun? Bir şeyi beğenmek onu abartmak mı oluyor?Izlemeden abartıp abartmadığını söyleyemem. Şuan sinemaya gidemeyeceğim için, nete düştükten sonra izlemek zorundayım.
Anlamadım ama dur hele filmi yarın izleyeceğim ondan sonra tatavanı yaparsınBatman'den pek umudum yoktu elemanı hiç sevmem ama film iyiydi, hakkını vermek lazım.
@Historia fanboy muydun sen bu eleman için kimdi o ya.