2115 yılına bu filmi hatırlayan kalmaz.İleri görüşlü olmak iyi de bu kadarı fazla.720 saat ne anlattılar acaba ? Dertleri ne ?
John Malkovich'in filmi de 18 Kasım 2115 tarihinde vizyona girecekmiş. Değişik kafa. ?
2115 yılına bu filmi hatırlayan kalmaz.İleri görüşlü olmak iyi de bu kadarı fazla.720 saat ne anlattılar acaba ? Dertleri ne ?
John Malkovich'in filmi de 18 Kasım 2115 tarihinde vizyona girecekmiş. Değişik kafa. ?
İşleri güçleri gizem kasmak. Ama hakkını vereyim bende azıcık işe yaradı.720 saat ne anlattılar acaba ? Dertleri ne ?
Fragmanları bile neredeyse bir film süresi. Hiçbir ipucu yok. Bol bol cızırtı. Hipnoz olmuş gibi günlerdir düşünüyorum ne arıyorlar kumun içinde gerçekte diye.İşleri güçleri gizem kasmak. Ama hakkını vereyim bende azıcık işe yaradı.
Bence sırf ilgi çekmek istiyorlar. Ama bir 1-2 saatine bakarım. Beğenmezsem salarım her halde.Fragmanları bile neredeyse bir film süresi. Hiçbir ipucu yok. Bol bol cızırtı. Hipnoz olmuş gibi günlerdir düşünüyorum ne arıyorlar kumun içinde gerçekte diye.
Animatrix izle.Konu açılınca yıllar önce izlemek istediğim Matrix Revolutions filmini izledim de sonunu pek beğenmedim. Verilmek istenen mesajı bilen varsa beri gelsin
İkinci Ronesans'ı tekrardan izledim.Müzikleri ve atmosferi ile bu yaşımda bile beni germeyi başardı.Ben 10 yaşında nasıl izlemişim bunu merak ediyorum.Animatrix izle.
Ben izlemedim, bir yorum yapamam.İkinci Ronesans'ı tekrardan izledim.Müzikleri ve atmosferi ile bu yaşımda bile beni germeyi başardı.Ben 10 yaşında nasıl izlemişim bunu merak ediyorum.