Mad Max havası aldım, Milla ablamda hiç yaşlanmıyor mübarek, izlerim.Canavar avcısının fragmanı bir haftadır önüme gelip duruyor paylaşıyım dedim 23 nisandaymış vizyon tarihi buda fragmanı
Mad Max havası aldım, Milla ablamda hiç yaşlanmıyor mübarek, izlerim.Canavar avcısının fragmanı bir haftadır önüme gelip duruyor paylaşıyım dedim 23 nisandaymış vizyon tarihi buda fragmanı
Aynen fena gözükmüyor ama flimi izleyince görücez şahsen oynadığı çoğu flimini izledim .Genel olarak hepsi iyi sayılırdı.Mad Max havası aldım, Milla ablamda hiç yaşlanmıyor mübarek, izlerim.
Imdb puanı max 6 olur bunun. Kalitesiz bir şeye benziyor. :/Canavar avcısının fragmanı bir haftadır önüme gelip duruyor paylaşıyım dedim 23 nisandaymış vizyon tarihi buda fragmanı
Orasını bilemem benim tahminim en yüksek 7.5 en düşük 6.5 gibi bir şey olur.Imdb puanı max 6 olur bunun. Kalitesiz bir şeye benziyor. :/
Mad Max gibiyse kötüdür, Milla'nın filmleri iyi olur Mad max'den iyi olacağı kesindirMad Max havası aldım, Milla ablamda hiç yaşlanmıyor mübarek, izlerim.
Mad Max e kötü mü dedin? Sırf alevli gitar abim için bile iyi o film xdMad Max gibiyse kötüdür, Milla'nın filmleri iyi olur Mad max'den iyi olacağı kesindir
6.8 ile 7 küsürde olur gibi ama izletir ya görüntü güzele benziyor.Imdb puanı max 6 olur bunun. Kalitesiz bir şeye benziyor. :/
Sürekli hareket halindeya ondan sevmedim benMad Max e kötü mü dedin? Sırf alevli gitar abim için bile iyi o film xd
6.8 ile 7 küsürde olur gibi ama izletir ya görüntü güzele benziyor.
Bende o aksiyona bayılmıştım, filmde sürekli aksiyon ve hava olayları ...Sürekli hareket halindeya ondan sevmedim ben
çöl ve kel adamlar asdaw arabayı sürüyor asdawdasBende o aksiyona bayılmıştım, filmde sürekli aksiyon ve hava olayları ...
Tom Hardy ve Alev gitar abim gerisi umrum dışı xdçöl ve kel adamlar asdaw arabayı sürüyor asdawdas