O zaman boşa övülüyor.O kadar eski değiller ki.
İzledim hatta ben büyürken bu eleman çok zıplardı televizyonlarda ama hiç kanım ısınmadı. X Men, Kenshin, Ninjalar candır mesela bu örümceğin mayası tutmadı bende.İyice zevksiz bir insana dönüştün sende ha
Hadi yeni spaydileri geçtim zamanında Tobey reisi nasıl izlemiş olmazsın:/
Çok iyi filmler diyemem ama kesinlikle kendisinden sonra çıkan bütün spiderman filmlerinden daha iyi. Ondan övülüyordur.O zaman boşa övülüyor.
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Bazı güzel yerleri olsa da övüldüğü kadar iyi bir üçleme değil. Hele Tobey'nin Örümcek adamı rezalet.Çok iyi filmler diyemem ama kesinlikle kendisinden sonra çıkan bütün spiderman filmlerinden daha iyi. Ondan övülüyordur.
Yerinde övülüyorlar.O zaman boşa övülüyor.
Ne mesela, 11 eylülden sonra amerikan sınamasında hortlayan faşizm bide feminist yeniden çekimler sayesinde bitti bence sinema. Süperkahraman filmlerini ben artık izlemesemde çocuklar seviyo ne ilişiyorsun.Sinemayı bitirdi bunlar. Birbirinin aynısı kötü filimleri yapa yapa zengin oldular. 20 yılda şu lanet örümceğin 7 filmi çıktı, arada animasyon filanda atıyolar. 7 filmin tamamı aynı şeyin lajiverti ve insanlar hala izliyor. Örümcek ağ, yumruk ve tekme atarak kötü adamları yakalamaya çalışıyor, ilk başta çuvallıyo. O ara bir iki insan kurtarıyor şekil şukul, geri kalan okul zamanı ve kız arkadaşı filan ve finalde kötü adamları yakalar. 7 filmde aynı be. Aksiyon sahneleri bile aynı.
Herşeyi dozunda bırakın. Super kahraman filmlerini boykot ediyorum. Biz yeni orjinal seriler istiyoruz.
@RedTeroR @BattalGazi @Kenshiro @Historia
Ben sinemayı bitirdiklerini düşünmüyorum. Sonuçta her dönem seyircinin ilgisin çeken bir tür olmuştur.Sinemayı bitirdi bunlar. Birbirinin aynısı kötü filimleri yapa yapa zengin oldular. 20 yılda şu lanet örümceğin 7 filmi çıktı, arada animasyon filanda atıyolar. 7 filmin tamamı aynı şeyin lajiverti ve insanlar hala izliyor. Örümcek ağ, yumruk ve tekme atarak kötü adamları yakalamaya çalışıyor, ilk başta çuvallıyo. O ara bir iki insan kurtarıyor şekil şukul, geri kalan okul zamanı ve kız arkadaşı filan ve finalde kötü adamları yakalar. 7 filmde aynı be. Aksiyon sahneleri bile aynı.
Herşeyi dozunda bırakın. Super kahraman filmlerini boykot ediyorum. Biz yeni orjinal seriler istiyoruz.
@RedTeroR @BattalGazi @Kenshiro @Historia