Şimdi izleyen Tarantino çektiği için övüyor olabilir. Adamın ikinci filmi olması şu anda bir sürü filmi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Adamın 2. filmi.
Şimdi izleyen Tarantino çektiği için övüyor olabilir. Adamın ikinci filmi olması şu anda bir sürü filmi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Adamın 2. filmi.
Bence denenmemiş bir teknikle çekilip kurgulandığı için bu kadar sevildi o film. Tarantino filmlerinin konusu genellikle yavan olur zaten. Ama oyunculuklara bakarsak overrated demek abartı olur.Tarantino çektiği için abartılıyor olabilir. Bazı yönetmenler çöp film çekse bile ooo diyor bazı fanlar. O çektiyse iyidir deniyor.
Overrated demedim abartılıyor dedim. Öyle yabancı terimler kullanmayı sevmiyorum.Bence denenmemiş bir teknikle çekilip kurgulandığı için bu kadar sevildi o film. Tarantino filmlerinin konusu genellikle yavan olur zaten. Ama oyunculuklara bakarsak overrated demek abartı olur.
7-8 yıl önce izledim ama aklımda kalan, birinde ana karakter ölüyordu diğer gösterilen sahnede ölmüyordu.Farklı iki senaryo ile bitmiyor. Memento tarzı görüntüler çekilip yerleri değiştiriliyor böylelikle insana kafa karışıklığı veriyor ufaktan.
Valla ben Tarantino'yu o filmle tanıdım. En sevdiğim filmlerden birisi oldu. Ama gelmiş geçmiş en iyi filmlerde birisi olduğunu iddia edemem.Şimdi izleyen Tarantino çektiği için övüyor olabilir. Adamın ikinci filmi olması şu anda bir sürü filmi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bunlarla ilgili bir yazı okumuştum çok hoşuma gitmişti. Konusunu açacaktım ama vazgeçtim. Bu siteye bir şey yapmak içimden gelmiyor pek.Bizim nesilden 2000'lerin başında daha veletken Star Wars'u izleyip sevmemiş kimse eminim yoktur. Varsa da yalan söylüyordur. Şimdi izlesem muhtemelen sevmeyebilirim ama o zamanlarda daha ortada telefon bile yokken, bunları seyretmek gayet güzeldi.