Ne konuda hak verdin reyiz?Joker güzel olmuş. Gerilim tadı güzel. Oyunculuk muazzam
Lakin Jokere çok hak veriyorsun. Sıkıntı mı bilmiyorum.
18 yaş sınırı varmış herhalde. Daha iyi.
Ne konuda hak verdin reyiz?Joker güzel olmuş. Gerilim tadı güzel. Oyunculuk muazzam
Lakin Jokere çok hak veriyorsun. Sıkıntı mı bilmiyorum.
18 yaş sınırı varmış herhalde. Daha iyi.
Filmden ziyade dizi bölümüne benzemiş.Breaking Bad'in filmini izleyen var mı?
Güzeldi, beğendim.Filmden ziyade dizi bölümüne benzemiş.
Başka bir yapımın dizisi olsa küfür ederdim. Fakat acayip beğendim herhalde özlemden. Duygu sömürüsü de kasmamışlar buna rağmen ağlattı.Breaking Bad'in filmini izleyen var mı?
Ben de beğendim, güzeldiGüzeldi, beğendim.
Aslında dizinin bitiminde Pinkman'ın durumu bırak muallakta kalmıştı. Diğer tüm karakterlere ne olduğunu biliyorduk. O yönden güzel olmuş.Başka bir yapımın dizisi olsa küfür ederdim. Fakat acayip beğendim herhalde özlemden. Duygu sömürüsü de kasmamışlar buna rağmen ağlattı.
Kafamızda soru işareti kalmadı en azından evet. Sağlam bir Better Call Saul sezonuyla da tümüyle kapanır artık bu evren.Aslında dizinin bitiminde Pinkman'ın durumu bırak muallakta kalmıştı. Diğer tüm karakterlere ne olduğunu biliyorduk. O yönden güzel olmuş.
O da büyük ihtimal Saul'un Bizimkiler Ile karşılaşmasına kadar sürer. Sonrasını biliyoruz zaten.Kafamızda soru işareti kalmadı en azından evet. Sağlam bir Better Call Saul sezonuyla da tümüyle kapanır artık bu evren.
İzledim dün gece. Leş ve ötesi. Neden böyle bir film yapma gereği duyduklarını merak ediyorum. Sadece fanservice. Beğenmeyen bir ben varmışım sanırım.Breaking Bad'in filmini izleyen var mı?