Eğlenceli film.Shazam'a giden var mı? Spoiler vermeden kısaca bahsedebilir mi?
Eğlenceli film.Shazam'a giden var mı? Spoiler vermeden kısaca bahsedebilir mi?
Aksıyondan çok komedi.Shazam'a giden var mı? Spoiler vermeden kısaca bahsedebilir mi?
Peh, sen brokoli pırasa falan da sevmezsin kesinKatılmıyorum. Bence serinin özeti şöyle:
Cap'in Mjölnir'i kaldıracağının sinyalleri zaten Age of Ultron'da verilmişti. Ayrıca temiz kalpli iyi bir insan,Mjölnir'e layık olması saçma değil.
Valla öyle ya düşünsene hep kaptan türkiye şöyle kaptan türkiye böyle ben acayip rahatsız olurdum ki burda da rahatsız oldum.Aynen arkadaşımla gittim ve birebir aynı şeyleri ona dedim Oda bana diyor ki adamlar kendi ülkelerinin tanıtımını yapıyor. Oda doğru yani ama düşünsene Türklerin böyle birşey yaptığını. İkide bir Kaptan Türkiye Kaptan Türkiye falan çok itici yahu böyle şeyler.
Onları seven de ne bileyim.Peh, sen brokoli pırasa falan da sevmezsin kesin
Şahsen ben thanos’un avengerslara karşı biraz çaresiz gösterildiğini düşünüyorum. Hani thor ile falan kapıştı ama hepsi gelince adam baya bir çaresiz kaldı hani bari bir iki güçlü adamı olsaymış. Strange,hulk gibileri hep geri tutuldu bilerek. Strange savaş boyunca suyu durdurdu şaka gibi. Thanos marvel’a kafa atınca dang etti thanosun feleği şaştı. Anca taşla hasar verebildi. Şahsen thanosta birkaç taş olsa ve öyle dövüşse daha iyi olurdu bence.
hiç sorma ya adamlar captanı daha nasıl yüceltiriz diye ne yapacaklarını şaşırmışlar resmen. Sırf america’nın adını taşıyor diye. O kadar şimşeği thor çıkarmıyor sana noluyor ya Stark’ı gölgede bırakacaklar diye çok korktum Allahtan stark’a hakkedilen ilgiyi ve sahneyi verdiler.
Kaptan temiz kalpli iyi bir insan mı :SCap'in Mjölnir'i kaldıracağının sinyalleri zaten Age of Ultron'da verilmişti. Ayrıca temiz kalpli iyi bir insan,Mjölnir'e layık olması saçma değil.
Baya eğlenceli bir şey yapmışlar shşjshaljGoogle'a Thanos yazıp çıkan eldivene tıklayın.