Olabilir bilmiyorum filme göre yorumladım.Çizgi romanı daha iyi yansıtan filmin Jack Nicholson ile olan Batman filmi olduğunu söylüyorlar ama henüz daha izlemedim.Joker, Kara Şövalye'deki gibi sistem karşıtı biri değil. O sadece kendini eğlendirmeye bakar, diğer şeyleri umursamaz.
Unutturan iyidir.Ben unutturan filmleri değil, hatırlatan filmleri seviyorum.
Evet, Nicholson'ın Joker'ı tam çizgi romana göre yazılmıştı.Olabilir bilmiyorum filme göre yorumladım.Çizgi romanı daha iyi yansıtan filmin Jack Nicholson ile olan Batman filmi olduğunu söylüyorlar ama henüz daha izlemedim.
Jared Leto'nun tahtı var mıymış?En iyi jokerlardan biri geliyor hazır olun oyuncunun gözünden anlarım bu adamda istediğim o psikopat bakışı var.
Vücuduna dikkat ettiyseniz özellikle role hayvan gibi hazırlandığı çok belli. Jared leto'nun tahtı gidici gibi.
Yani pek taht sayılmaz ama genel olarak baya beğenilmişti daha iyisi gelmez falan deniliyordu.Jared Leto'nun tahtı var mıymış?
Filmdeki Joker'i çok iyi yansıtıyor. Joker'in bir amaçı yok veya elde etmeyi istedigi bişey de yok. Sadece kendini eğlendirmek istiyor. Ledger bunu yanstıtğı için çok sevildi.+1
Bu Ledger Jokeri harika muhabbeti bence de abartılıyor