Hızlı ve Öfkeli Hobbs ve Shaw ne alaka ya?
Şimdi baktım da tam anlamadım yani yan film gibi bir şey herhaldeHızlı ve Öfkeli Hobbs ve Shaw ne alaka ya?
Spinn of diyorda anlam veremedim. Ha belki güzeldir de sıktı bu seride ... Daha bir de Vin Diezelli 9 gelecekmiş üstüne de 2021 de 10 u gelecekmiş.Şimdi baktım da tam anlamadım yani yan film gibi bir şey herhalde
Film izlemeyi çok seven biri değilim de 9 ve 10 u izlerim. Bunu izleyeceğimi sanmıyorum.Spinn of diyorda anlam veremedim. Ha belki güzeldir de sıktı bu seride ... Daha bir de Vin Diezelli 9 gelecekmiş üstüne de 2021 de 10 u gelecekmiş.
Sonsuza kadar izleyeceksin o zaman daha 20 ye kadar yolu var.Film izlemeyi çok seven biri değilim de 9 ve 10 u izlerim. Bunu izleyeceğimi sanmıyorum.
Canım sıkıldığında açar izlerim işte Mesela Grindelwald'ın suçlarının çıkmasını bekliyordum film çıkalı ne kadar oldu hala izlemedim. Üşeniyorum resmenSonsuza kadar izleyeceksin o zaman daha 20 ye kadar yolu var.
Onu bende izlemedim de güzel değil dediler diye izlemiyorum.Canım sıkıldığında açar izlerim işte Mesela Grindelwald'ın suçlarının çıkmasını bekliyordum film çıkalı ne kadar oldu hala izlemedim. Üşeniyorum resmen
The rock ve jason statham ikilisi çok tuttu tabi bunu gören fast and furious yapımcıları bunu hemen fırsata çevirdilerHızlı ve Öfkeli Hobbs ve Shaw ne alaka ya?
Onlar kim oluyor?Dışlanmayı göze alarak söylüyorum.
Satoshi Kon, Hayao Miyazaki'den daha iyi bir yönetmendir.