Filme gittim aynı şeyleri yazmaya gerek görmedim +1Aksiyon ve makara bu kadar uyumlu olurdu ancak. Kesinlikle git. Marvel, Dc filmlerini sevmeyen arkadaşım bile çok beğendi filmi.
Sondaki bekleme bölümünü kim söylemişti hatırlamıyorum ama salonun yarısı onu bekledi.
Bu arada filmi +18 umuduyla beklemiştim. Sonra +15 dediniz hadi neyse dedim. Bilet almaya gittiğimde afişte 15 yaş altı ebeveyn gözetimi diyordu. Salonda ne göreyim yarısı ilkokullu. Neden ama. :/ Keşke akşam gitseydim. :/
Karakterlerin hepsi iyiydi ya neredeyse. Fazla söze gerek yok aslında, efsane film.![]()
Sırf bu duruma düşmemek için elit kesimin gittiği bir sinemaya gittim. Bir de en son seans.Bazı sahnelerde kimse gülmedi ben gülerken bir garip oldum. Göndermeleri falan anlamadılar.
Deadpool
Captain Deadpool sahnesi mesela. Mal gibi baktılar.
23.50 seansında izlemiştim ve salon ağzına kadar doluydu. İlk defa o saatteki bir seansın bu kadar dolu olduğuna şahit oldum.Sırf bu duruma düşmemek için elit kesimin gittiği bir sinemaya gittim. Bir de en son seans.![]()
Aynen koca salon tıklım tıklımdı. İlk defa yabancı bir filmde bu kadar dolu olduğunu gördüm bende.23.50 seansında izlemiştim ve salon ağzına kadar doluydu. İlk defa o saatteki bir seansın bu kadar dolu olduğuna şahit oldum.![]()