La millet bir oldu benimle maşak mı geçiyor nedir ?
![Big Grin :D :D](/styles/smile/biggrin.png)
ilk serideki macerayı değil Prequel'daki politikayı mı seviyorum diyorsun şimdi :O -
GrandeL ?
İlk serinin benim için içi fevkalade şeylerle dolu bir odaya açılan rutubetli ve bakterili üç kanatlı bir kapıdan farkı yok.
Normalde aksiyon-macera filmlerini seven biriyim ama ilk serinin aksiyonundan haz duygusundan ziyade üçüncü kişiler adına utanç duygusu hissettim. Yürümeyi bilmeyen piyadelerle, ne için savaştığını bile bilmeyen bücür kıllı yaratıklarla ve bir dolu saçmalıkla dolu bir seri. Senaryo, kurgu hatalarıyla ve saçmalıklarıyla bir dolu liste hazırlayabilirim.
Oyunculuğa çok önem veren biriyimdir, sana şunu söyleyeyim, ortaokul piyeslerinde bile bu serideki oyunculardan çok daha iyi aktörlük yapan insanlar var. Ana karekterlerinden tut da en basit figüranına kadar bütünüyle kepaze bir aktörlük örneği var seride.
Yazılacak çok fazla şey var aslında ama fazla uzatmak istemiyorum, son olarak şunu söylememe izin ver; İlk seriyi izlerken yüz kaslarım sürekli bir şekilde spazm geçiriyordu, ışın kılıcı dövüşlerini ise bir gözüm kapalı izledim(hayatımda ilk kez yaptığım bir şey), o sıralarda ruhum daralmaması için de cherry klasik müzik açmıştım.